clik-clik di sini

31 Mar 2009

bersedia...nak ke klang

sepupu get ready....ke klang

kawan ibu...
(kedah)

atuk n nenek pun datang gak..




sepupu2 yg ceria

suka dengan camera...

alah2 tomei-tomei muka aleya
yeah....angah/fatin










birtyday 3 years
(kampung bemban,melaka)














alhamdulillah..genap sudah saya 3 tahun...
terima kasih doakan saya...










swiming,sama sepupu/p.long n m.uda
(melaka)

dengan ibu...

tak tahan kesejukkan...
(maaf lah kalu gambar ni terbalik)

smileeee.....

saya/aleya

santai....
atuk khamis cakap muka ayah saya ni mcm muka hattan?

posing yg menarik..

ibu saya patang kalau saya mcm ni..
he..hee..(keturunan)

pagi di TITIWANGSA

comel tak?

ceria di pagi hari


PIZZA HUT damansara

saya n aleya

ibu biasalah amik gambar adalah 1 kewajipan

...apalah yg geli hati sangat ayah sy tu...

muka aleya....nampak happy sangat!!


















hhhh.3..

kat LAKE GARDEN
(wekeend)


sama ayah..

oh...ni kat ruang legar
C.M

sudah penat untuk berjalan

birth sya 2 tahun






ini adalah present birth saya..
kali ini sambutan nya kureen sikit
coz,my father work..p.ngah family tak der!
just simple.........











30 Mar 2009

sama atuk n nenek melaka
(umah kl)
eh..jap2,beg ni berat sangat

wedding kawan ayah,saya takut ketika itu

beristirehat

cantik tak gigi saya

menunggu makanan

tengah khusuk makan,tapi ibu still ngan
posing nya

dah kenyang

ceria...sebab dah kenyang

alahai...ibu memang suka bergambar










~tetamu istimewa~

~My Memory~