clik-clik di sini

19 Apr 2010

........welcome to the world.......

salam,hari isnin yg ceria..................ermm nak story
tahun ini ibu bakal mendapat anak buah dan seorang sepupu lagi!!!
alhamdullilah,bertambah-tambah lah ahli keluarga arwah HJ.JAAFAR/
arwah HJH.EMBOK CHIK(side mak)..ermm mengikut pengiraan
kalau di tambah sepupu yg baru ini nanti maybe yg ke 102 kut??
perghhhhhhhh..meriah..meriahhh
baby yg pertama ialah....
-
-
-
-
-
nama=khayra kamila(sepupu ibu=anak yg sulung)

nama=kasih(sepupu ibu gak anak yg pertama)

ade 3 lagi yg bakal menyusul n seorang sepupu.....meriah..
meriah..meriah......aduiiiiiiii
jelezz betul lah masing2 ade baby baru,
bila lah agak nya ibu nak mcm ini????????????????????

note=doakan ibu ye kawan-kawan!!!

14 Apr 2010

~~~~shopiinggggg time~~~~~~~~~~~

sALam .............hu..hu..hu.....lamanya x up date blog ibu ini!!!!
jenuh nak cari idea for ceritakan blog yg indah.....


haaaaahaaaaahaaaa............sekarang ibu tengah gilerrrr nak
shoping!!!!!!so kalau dah giler shoping maka duit macam airkan???????
insyaallah ibu still ingat batas2 nya.......

ok para ibu-ibu........ibu out dulu!!!!!!1

4 Apr 2010

......SALAM ALL......

hu..hu..hu...lama sungguh x buka blog ini!!
ok now ibu nak share gambar2 umairah yg ibu amik pada
2 minggu lepas......tema ''cowgirl''.....
+
+
+
+
+
+
saje je suka2 ibu amik gambar he..he.he
coz x de keje nak buatkan!!!!

pose 1



perghhh.....mcm real je!!!!



i like this pic.....suke tau!!!!



cowgirl hampir penat...tapi usaha untuk
senyum!!!:)

sudah kepenatan......dah x leh nak pujuk!!!makanya
banyak ini je lah ibu shoot.....

~ok fren hope enjoy apa yg ibu paparkan ini~

~tetamu istimewa~

~My Memory~