clik-clik di sini

7 Aug 2011

~~SalaM Ramdhan MubaraK~~

SaLam SeMua..

*sorry agak lama menyepi kan...entah ape la ibu umairah ni!!
oopssss puasa kan,so kene ayat mesti tersusun..heheh

+mcm mana U All puasa tahun nie harap dapat sambut
dengan sempurna..i'ALLAh+

sebelum terlambat ibu dan keluarga mengucap kan
''SELAMAT BERPUASA SEMUA DaN MEnJALANI IBADAH YG SEMPURAN''

p/s=haduii nak terjah kl..mcm takut jee+niat hati mcm nak shoping!!

18 Mar 2011

..aktiviti cuti sekolah hanya merehatkan minda...

SAlam n Hello
hampir 1 week tak up date blog nie,
agak2 ade sawang x??x kut..hehehehheheehhehe
*
*
*
*
weii u all cuti sekolah pergi mana??ibu n umairah
just balik kampung jeee..selain ride ibu ade bawa
umairah ke TAMAN BOTANIKAL @ MElAKA
sama2 dengan sepupu-sepapat nya..





4 sekawan...elehh konon jeew!!
mcm bujang lapok pun ade juga........





i like this pic!!!

ok rasa nya ok kut sampai di sini sahaja,ibu
cerita ek..nant sambung lagi!!
cAWWWWWwwwww


14 Mar 2011

....BacK To MeLaka...

SaLam N HaPPy Holidays

IBu ade D Melaka sekarang...yeaahhhhh!!!!!!!!
1 weeks i'm stay here..ehehehheh
best2 bole ride everyday

10 Mar 2011

Ride Di Pantai Klebang..MELAKA..

Salam...sudah habuk ka blog ibu nie??
hehehe..tak de la kut sangat..

ok laa jom ibu share dgn u all
this time cerita last week ibu n family pergi try ride
di tepi pantai.......best memang best..
tapi still ade takut lagi laaa...
lain la my hubby,dia suda cekap kan!!!

my doter...tengah pikir tu apa nak beli kali nie pulak
...sebb di situ mcm2 ade jual..
hiks..hiks..hiks..

my hensem boy..heheheh..
with PEE WEE!!
we all memang serasi dengan pee wee nie
besttt MISzz U A Lot

ehem..ehem..this me laaa...
ade gaya tak??
ecehh konon...setting trot pun x lepas lagi
heheheeh..but i can saferide laa walaupun just
walk only...


hubby bring me tepi pantai..takut siottttt!!!
pucat gileeeeee.....jantung??jgn ckp laaa
dup-dap-dup-dap

my hero agains.......now hubby adelah
my trainer!!

owh kenangan paling best sekali...sedang kami
ride di situ,tiba2 hadir DATUK IDRIS HARON n family
jengok kami ride di situ..beliau adelah pengerusi
EKUIN CLUB,KLEBANG n salah 1 adun d MELAKA...
borak mcm dah lama kenal..memang frendly!!!
tambah lagi beliau tau hubby nie siapa dengan DATO SHAHRIZAT kan
lagi laa rancak.........

me n DATIN FADILLAH very-very the low profile!!
i likee........heheheh...memang rasa bertuah sangat.............

p/s=cuti sekolah akan kembali..yeszaa..me n umairah
balik melaka,selain nak jaga mak boleh la
ibu ride everyday heheeh..ok see again..


3 Mar 2011

we Miss U ayaH......

Salam......sejuk PaGi Ini kan..HujaN lEbat BetUl MaLaM
TaDi...........IBu Ade scare sikit bila dengar kilat
berdentum-dentam..huisssss..nasib umairah okey!!
hehehe.........
aPe kene gambar D bawah ni????
*
*
*
*
*
*

sebenarnyaa...my hubby dah kene start keje d gemas
so seminggu sekali baru kami dapat jumpa my hubby..
memang rindu gilerrrrrrrrr..heheehehhe..
ialah tak penah kene tinggal kan!!
macam rasa sunyi/sedih n macam2 laaaa.....
ape2 pun wish ibu n umairah ayah jaga diri selalu ok,jangan
tinggal solat......!!!!!!

##We LOVE U SO MUCH##

24 Feb 2011

~~KeRiNdUan MeNebAl Pada My AdIk-BeRaDik~~

erMMM......haRi Yg BowInk,CoZ huBBy oUt StatiOn!!
HuJan Pulak d HAri PetaNg mcM nie,Tebal lagI
KeBosanaN aku...Huis...

TibA-2 remember my sister n 2 my abgs..
masin2 sudah ade tanggunjawab dan b'gelar istri dan suami..
aku Pun Sudah m'pUnyai stasTus Ibu dAn Isteri..
bOlekah lagi akU bermanja dengan kakak dan abg aku??
Setengah Pendapat Kena bUanG pERasAAn mAnja tu..
Sebb UmuR kiAn meningkat...blur..



senget aku....hahahahhah...



happy n gilerrrr...hahahaha...
dari kanan=-: abglong,ibu,abg.ngah n kakak!!
ape2 pun love u ALL sampai HUJUNG NYAWA..

p/s=Sayangi LAh KelUarga..hiks..hiks.hiks..



22 Feb 2011

**Moody TIme**


haisss..........mcm mana nak buat orang faham kite nie?
buntu betul bila di pikirkan balik..kusut-kusut-seriusly kusut..
tak tipu punya!!!
buat sesuatu keputusan drastik bukan mudah

*apa-apa pun berdoa la pada yg MAHA ESA*


18 Feb 2011

~#$@Salam Hari JUMAaT~*&@

*&!#@$Moh kite balik Kampung*&^%#$
*
*
*
*
malam nie after hubby habis keje,mau balik SABAK BERNAM!!
jengok abah IL..kesian still terasa kesedihan semenjak arwah mak tak de nie..
sayu bila mendengar dia cakap ''AKU NAK CAKAP DENGAN SIAPA''!!
sedih....memang sedih..........

~ok guys.....selamat hujung minggu...~

16 Feb 2011

*##*SiNgApoRe AgaiNs*##*

MY LoVe going to Singapore....huhuhhuhuhh!!
i mIss huby...poyo jew,tak sampai setengah hari pun dia pergi
hahahahaha....haduiiiiiii.......

*Abg,kalau habis cepat terus balik ok!!
tak yah penggap lama2 kat singapore tu...hheheheeh*

#@*&#$~~&^

~tetamu istimewa~

~My Memory~