clik-clik di sini

27 Feb 2010

....Aku sudah menjadi nenek...erghhh,tak caya!!

salam......story awal bulan 1, selonkar-selonkar lappy,ada pulak gambar cucu ini........siarkan lah bg cantik lagi blog ibu ini,he.he.he!!tak sangka daku sudah menjadi nenek.. kuang-kuang-kuang!!!......anak buah hubby punya anak..
masa balik sabak-bernam,tak janji pun nak balik!!
kebetulan sama-sama balik..i'm so happy..jumpa cucu!!

ketika baru sampai...apa lah umairah berbicara ngan atok nya.......!!ialah agak lama tak balik,panjanglah ceritanya....

~sekiannnn.........hope u enjoy~

*hubby selamat sampai semalam dari vietnam..alhamdullilah*

...miss my hubby,he going to VIETNAM.....


Salam hari sabtu..........dah 2 hari huby pergi ke Vietnam,
keje sambil shoping hee.heee.heeee!!!


gambar-gambar ini ibu copy dalam tenet je!!!.....
best ke vietnam????

esok petang hubby balik yahoooo..yahooo
di jangka flight pukul 2 sampai malaysia!!!!!!that y
tak bole join BLOGGER punye jemputan..frust jugalah...

~oklah nant ade kelapangan ibu cerita lagi,selamat
berhujung minggu~


17 Feb 2010

...jamming...teman ayah.....

Hello....ada yg masih bercuti???best nyee kalau ada yg bercutikan!!
ok layan gambar-gambar di bawah,teman hubby jamming
ini lah salah 1 hobi nye....









walaupun bising dengan ketukan drum,umairah tetap
menulis dengan bukunya...

like this pic...muahhhh







enjoyy..this picture!!!!!




15 Feb 2010

......bercuti di PD ujung tahun 2009..

Salam all......seronok cuti ini kan!!bole kumpul bersama keluarga
ibu??ada lah bawa umairah jalan-jalan,supaya kebosanannya
tak wujud..he...he..he

ok frennz gambar2 di bawa ini sekitar bulan 12 2009..
bawa umairah ke PD...plan nak check-in hotel,tapi malang
semua hotel full.....so kami balik hari je lah!!!
u all layan lah my photo yg tak seberapa ini ok.......



hubby menyiapkan khemah untuk umairah


kesiann hubby buat keje sorang-sorang..ok lah itu
demi anak.....


eh sape tangkap..gambar sape ini??


sebelum berendam..harus lah letak lotion dulu
nanti skin berbalak....







hubyy yg mengawasi umairah..















selesai 1 hari suntuk berada di PD..kami pun mengisi perut
lahh apa lagi!!!!!dengan mengadap boat nelayan...
enjoy we at PD.....ada banyak gambar lagi
tapi cukup lah yg ini saje ye!!!

~ok SEE you agains~


12 Feb 2010

.....masih cerita di tahun 2009.......

Salam.......kanak-kanak sudah start cuti selama 1 minggu!!
masing-masing berpakat mahu balik kampung..
bestnyaaaa...

for u all...sempena raya cina!!!!
he..he..he...gambar-gambar ini semasa we all pergi janda
baik........










tak suka..baju ini nampak besar sangat!!!



posing antara ibu dan anak.....ayah?just
shoot lahhh...he..he.he

*ok happy holidays...cauww*


~tetamu istimewa~

~My Memory~