clik-clik di sini

30 Mar 2010

..........lama nye x up date blog.............

Salam all.............
lama sungguh ibu tak up date blog!!!perghhh
bukan, ape cerita tak de lah.....
he.he..he....!!!banyak jengah ke laman FACEBOOK..
..........
insayALLAH...cerita akan menyusul!!

12 Mar 2010

....SCHOOL HOLIDAYS.....



Yahoooo............
i'm back to kampung MELAKA with my doter!!!!!!!we stay there 1 weeks...
****balik kampung.....oooo..balik kampung******
note=byeee all,jumpa lagi ek

7 Mar 2010

....HILANG kan stress MAIN BOWLING...

actually...hampir setiap minggu jugak ibu/hubby n umairah
main bowling!!!best layan bowling ini....
ibu,sejak anak dara memang suka main bowling ngan adik-
beradik..tapi tak teror juga!!kira nasib la...he..he..he

masuk lonkang????jgn cakap la...walaupun ibu tak sehebat
mana,tapi semangat bermain itu tetap ada!!!ha.ha.ha

***kalau u all nampak yang berpagar itu
mesti lah umairah punya***

1 lane khas untuk umairah seorang....

..amik bola untuk umairah yg 6kg..



eh..eh..eh...umairah???baling bola....
keh..keh..kelakorrr la budak ini!!!!!!!!!!!!!!!

balingan antara ayah dan anak



ehemmm...ini la ibu!!!!!!gaya bole tahan,
tapii????

masa ini main kat OU, lantai dia tak berapa
best la....diaorg tak up grade...we all g
sini pun nak yg ade pagar biasala untuk sape lagi??
kalau bukan umairah,ada dekat cinelusure tapi
ade 1 je untuk kanak-kanak.....

~ok see u,dengar2 para blogger nak buat main bowling
pulak..pasti akan join~

1 Mar 2010

....Makan with my family....

Hari Ahad..semalam punya cerita!!ibu n family a.ngah
bawa mak n ayah g makan di ampang sebelum
diaorang balik melaka ke esok hari nya,salah 1 restoran makanan
INDON!!kebetulan pulak hubby pulang dari vietnam so
apa lagi terjah je lah...ibu tak yah lah masak..hee.hee...he
jimat GAS!!!

sudah sampai...ini lah restoran nya!!!!

nak sebut menu makanan..opsss sory!!
tak berapa pandai,semua sebutan bahasa jawa

tengah makan pun,sempat lagi bergambar!!biasa la
hubby baru pulang..he..he..he...i'm so happy

budak-budak ini makan bersila.....


layan hubby....he..he...tunggu giliran mahu solat mahgrib

selesai makan....kami lepak kat luar sekejap

idea p.busu(hubby)...

muka keriangan.....cozzz dah kenyang


dengar cerita atuk mengenai gelagat cucu-cucunya...lama juga
we all lepak luar,ambik angin!!sudah puas berborak kami pun gerak pulang
ke rumah......
~komen makanan di situ,boleh tahan sedapnya!!pas itu
kita bole pilih nak bersila or meja makan...ada surau..~

*agak jelezzzzz,tengok para blogger berjumpa semalam!!
next time kalau nak buat lagi,sure akan pergi punya*


~tetamu istimewa~

~My Memory~