clik-clik di sini

19 Nov 2009

...part ke-3...mondays morning.....

stilll cerita di ''sunyaw hotel'' ini nak pergi b/fast!!!
gambar umairah serabai......just gosok gg n cuci muka..he.he
model di awal pagi

masing2 menuju ke tingkat bawah!!!untuk
mengisi perut


chakkkk......good morning nur dini!!

apa lah yg di tenung kan itu!!!!

menu untuk santapan














lasttt menu santapan budak2 ini....coco crush!!!!!
masing2 muka tak mandi..ha.ha.ha

p/s=last episod check-out n main bowling

17 Nov 2009

..part malam,sunyaw!!!

sambungan ke-2,menjelang malam!!!no aktiviti hanya berehat dan
berbual kosong....lepas je dinner kami semua berlonggok ke
bilik emak/ayah!!!!






model cilik





ibu bersama a.ngah!!!


jejaka macho....a.long n a.ngah(abg kandung ibu)!!!sebelum g
dinner group ''alpha lipid''!!



tak banyak gambar...coz leka berbual!!yg pergi dinner itu
just a.ngah n a.long sahaj.....we all tak pergi coz dengan anak2 lagi!!

p/s=to be continue

....midnight di ''sunyaw resort''......


salam hari selasa........cerita hari ahad 15/11/09,ibu pergi hotel sunyaw
tujuan mahu melihat a.ngah n a.long dapat royalti ''alpha lipid''..
dan bermalam di sana..ibu sampai last sekali,coz pagi
hubby ada keje sikit!!!saje a.ngah plan macam ini...sambil itu
celebrate sekali lah a.ngah n a.long dapat royalti....

nom bilik ibu adalah= 1201
mak/ayah=1213
a.long=1215
a.ngah=1222


gambar dari bilik ibu......!!

ibu tiba pukul 3.30petang,letak je beg dalam bilik!!umairah terus
mengajak ibu/hubby pergi turun ke bawah untuk bertemu dan berendam
sama2 sepupu nya......

suka betul umairah......

gaya aksi yg menarik




ibu bersama anak buah yg cerdik belaka...he
he..he

santai mak/ayah....tercinta!!!!

mujurlah hubby ada bawa lappy,boleh tengok kebun!!!ha..ha..ha..ibu tak bawa coz kalau dah berjumpa
keluarga ini ada je topik nak di ceritakan!!so,tak mau lah terlepas peluang....


..gambar loving couple...muahhhhh!!




selesai.....mandi hampir 3 jam berendam!!! naik bilik masing2..rehat sebelum menjelang malam...
p/s=ada sambungan,jangan tenet buat hal sudah

13 Nov 2009

......7/11/09.....dinner at secret recipe(mid valley)

salam jumaat....nak story kes hari sabtu lepas!!
hubby bawa ibu n umairah g mid valley tujuan nak dinner,tapi
tau lah kalau dah jejak kaki ke sana...beli baju umairah,shoping barang dapur,
bawa umairah g MPH n beli sekali lah buku2 kesukaan nya.....

gambar 2 ini,semasa di rumah!!!!
tunggu ibu tengah bersiap......


simboll kek?he.he sebenarnya esoknya 8/11/09
adalah birthday ibu...so hubby bawa lah secret recipe!!
ibu makan kek ini,,sedap menu baru.........



termenung laparrrr......menungu hidangan!!


menu kami ber 3...nasi goreng tom yam alai thai!!
sedap juga





gambar selepas makan




lobi....tunggu hubby ambil kereta!!makan/shoping/berjalan
sume sudah...jadi apa lagi balik lah!!!!

ok guys.....see you agains!!!!!!!!

~tetamu istimewa~

~My Memory~