clik-clik di sini

24 Feb 2011

~~KeRiNdUan MeNebAl Pada My AdIk-BeRaDik~~

erMMM......haRi Yg BowInk,CoZ huBBy oUt StatiOn!!
HuJan Pulak d HAri PetaNg mcM nie,Tebal lagI
KeBosanaN aku...Huis...

TibA-2 remember my sister n 2 my abgs..
masin2 sudah ade tanggunjawab dan b'gelar istri dan suami..
aku Pun Sudah m'pUnyai stasTus Ibu dAn Isteri..
bOlekah lagi akU bermanja dengan kakak dan abg aku??
Setengah Pendapat Kena bUanG pERasAAn mAnja tu..
Sebb UmuR kiAn meningkat...blur..



senget aku....hahahahhah...



happy n gilerrrr...hahahaha...
dari kanan=-: abglong,ibu,abg.ngah n kakak!!
ape2 pun love u ALL sampai HUJUNG NYAWA..

p/s=Sayangi LAh KelUarga..hiks..hiks.hiks..



22 Feb 2011

**Moody TIme**


haisss..........mcm mana nak buat orang faham kite nie?
buntu betul bila di pikirkan balik..kusut-kusut-seriusly kusut..
tak tipu punya!!!
buat sesuatu keputusan drastik bukan mudah

*apa-apa pun berdoa la pada yg MAHA ESA*


18 Feb 2011

~#$@Salam Hari JUMAaT~*&@

*&!#@$Moh kite balik Kampung*&^%#$
*
*
*
*
malam nie after hubby habis keje,mau balik SABAK BERNAM!!
jengok abah IL..kesian still terasa kesedihan semenjak arwah mak tak de nie..
sayu bila mendengar dia cakap ''AKU NAK CAKAP DENGAN SIAPA''!!
sedih....memang sedih..........

~ok guys.....selamat hujung minggu...~

16 Feb 2011

*##*SiNgApoRe AgaiNs*##*

MY LoVe going to Singapore....huhuhhuhuhh!!
i mIss huby...poyo jew,tak sampai setengah hari pun dia pergi
hahahahaha....haduiiiiiii.......

*Abg,kalau habis cepat terus balik ok!!
tak yah penggap lama2 kat singapore tu...hheheheeh*

#@*&#$~~&^

14 Feb 2011

Celebrate my Doter Birthday @solaris,Mont Kiara...

This year tak sambut meriah sangat besday
umairah just ala kadar jee..!!

suka sangat kek nie....dalam dia ade lapisan
pisang!!

i love so much my doter n hubby..

Happy familY....hope always until
sepajang hayat**







fish n chip....marvelosssss



jemputan khas heheheheheh





loving couple......

~~alhamdullilah..umairah nampak happy juga la walaupun
sambut birthday dia tahun ni x seberapa..oopss sebelum terlupa..
u all sila laa ke Solaris,mont Kiara RESTORAN MEATSWORK..
memang superbbbbbb....~~~

ok daaaaaaaaaaaaaaaaa.......

12 Feb 2011

Hubby Training endurance for 2011



Now my hubby tengah gigih training for endurance bulan 4!!
so bole di katakan every wekeend laa turun my
kampungs MELAKA heheheheh!!

aku laaaa sumber untuk bagi
dia semangat..konon nyee laa!!
cewahhhhhh







i like this photo.......
cun tak??



hubby dengan patner dia..
group for endurance!!!

p/s=i'm so boring today coz dah 2 weeks tak ride
jiwa kacau..huuhuhuh..

10 Feb 2011

~~**today IS mY doter Birthday~~**

HaPPy BirThDay My SaYaNg
6 YearS


remember:-ibu n ayah sentiasa sayang kakak hingga hujung nyawa!!!
muahhhhhhhhhh

9 Feb 2011

.........Lets go guys join me to ride........


WELCOM TO
*
*
*

klebang...malacca

my first time lesson.....
hehehehhe...cuak je muka!!!!

step yg pertama..
mengenali horses!!!


ade style tak??





hubby sentiasa di sisi...yahooooooo!!
n share ilmu sikit coz dia dah OTAI..........::))

p/s=ok tunggu next entry!!!

6 Feb 2011

SAlam 2011

SALAM SEJAHTERA

~~ape nak tulis nie........huby bising blog dah lama sangat
tak up-date...hhahaahah~~
~i'allah akan di usahakan dan di terap kan kerajinan
untuk BLOG~~

~tetamu istimewa~

~My Memory~