clik-clik di sini

30 Sep 2009

'selamat hari raya'

salam.....sekarang ini ramai belumba-lumba ceritakan kisah hari raya!!
ibu pulak..tak de lah banyak sangat,ada lah beberapa keping je..
sibuk dengan melayan tetamu,sedara,sepupu yang ibaratkan setahun sekali
baru berjumpa.......

tahun ini giliran ibu di melaka memang ramai kerabat ibu bila di campur kan
side ayah n mak!!!!

gambar pun tak sempat nak amik kan....ialah selesai je solat subuh n
bersalaman ibu dan mak terus masuk dapur untuk menyediakan
hidangan!!!!


malam raya umairah main bunga api


sebenarnya ibu tersalah letak..ganbar ini raya ke2 punya!!!!
ibu bersama adik ayah 'pak.ndak'

hee.he...cun tak?
family pak.ndak

+
+
+
+
+
+

ha ini raya pertama.....baru betul!!!
umairah di pagi raya di umah kenangan peningalan
arwah moyang!!!!!


sepupu-sepupu umairah

family a.long

alahai kesiannya..bergambar sorang2 ye!!!
ibu sibuk d dapur...soryy ye abang

mula nak posing2 dulu...lama2 tak sempat pulak,
orang dah ramai menyerbu!!!
ibu sempat tangkap ngan angah je(anak buah)

tetamu yang pertama sampai...selesai sembahyang raya
mereka terus ke sini!!!m.uda n family (adik ipar ayah)

p/s=ini je lah gambar yang ada...kadang2 sedih juga
mcm2 plan nak tangkap gambar,,tapi itu lah tak sempat
kan.......

27 Sep 2009

salam...

salam u all....

esok sudah mula bekerja...sekejap je masa berjalanan!
nak up load gambar raya,tapi nanti lahh...keletihan badan masih
terasa lagi!!
_
_
_
_
_
mesti u all pun ada banyak cerita hendak di kongsikan
juga......

17 Sep 2009

~LaGi iBu DaPaT KaD RaYa~

from=watie


from=b1tt

note:-tq so much yeee kawan-kawan blog ibu,yang bagi sebelum ini
pun tema kasih banyak2!!!!

#ibu pun nak amik kesempatan di sini ''SELAMAT HARI RAYA
AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN''
#BERHATI-HATI SEMASA DALAM PEJALANAN#

16 Sep 2009

~masa menhiaskan kad raya..yeahhhh~


`kad-kad raya yang ibu dapat dari my geng`



from=shida

from=fidah

15 Sep 2009

~berbuka puasa bersama ''DATO SERI SHARIZAT ABD JALIL''

...cerita hari sabtu lepas,ibu dapat undangan dari 'dato ijat'
berbuka sesama family n staff di HILTON HOTEL.....










geraammm ibu tau.....org sibuk nak makan!ayah pulak
asyik nak amik gambar

*gambar makanan tak sempat nak amik lahh,coz ibu asyik
bersembang dalam masa yang sama kami seisi sua kenal*
















sebelum balik kami bergambar sebagai tanda kenangan
doter dato ijat=izzana!!!
she is very frendly...sebelum ini pun kami penah bersua juga
kalu u all nak tau inilah ''idola umairah''!!

hee..heee sape ini?tak kan tak kenal lagi kut......
ibu terlebih senyum,coz dato ijat buat lawak pulak kat ibu....
#terharu ibu..dato ijat mengucapkan terima kasih pada ibu
sebab bagi my hubby keje lebih#



tunggu lif..........nak balik rumah!!!!!

2 buah beg yang kami dapat dAri dato seri

isi dalam nya adalah kueh+serunding+kain sutera
+kemeja lelaki n keropok

note=hope u all hapy ok.....rasanya sekarang ini dah ramai nak prepair
untuk balik kampung!!!!

13 Sep 2009

~DaPaTkAn MaJaLah ''MIDI dan STADIUM'' keluaran SETP 09~

salam
nak tunjukan keratan majalah ''stadium'' ada muka a.ngah
(abg ibu)iklan kan ''ALPHA LIPID''

ha..haaa....encem tak muka my bro..
(cepat jadikan alpha lipid makanan harian anda)

~tetamu istimewa~

~My Memory~