clik-clik di sini

1 Mar 2010

....Makan with my family....

Hari Ahad..semalam punya cerita!!ibu n family a.ngah
bawa mak n ayah g makan di ampang sebelum
diaorang balik melaka ke esok hari nya,salah 1 restoran makanan
INDON!!kebetulan pulak hubby pulang dari vietnam so
apa lagi terjah je lah...ibu tak yah lah masak..hee.hee...he
jimat GAS!!!

sudah sampai...ini lah restoran nya!!!!

nak sebut menu makanan..opsss sory!!
tak berapa pandai,semua sebutan bahasa jawa

tengah makan pun,sempat lagi bergambar!!biasa la
hubby baru pulang..he..he..he...i'm so happy

budak-budak ini makan bersila.....


layan hubby....he..he...tunggu giliran mahu solat mahgrib

selesai makan....kami lepak kat luar sekejap

idea p.busu(hubby)...

muka keriangan.....cozzz dah kenyang


dengar cerita atuk mengenai gelagat cucu-cucunya...lama juga
we all lepak luar,ambik angin!!sudah puas berborak kami pun gerak pulang
ke rumah......
~komen makanan di situ,boleh tahan sedapnya!!pas itu
kita bole pilih nak bersila or meja makan...ada surau..~

*agak jelezzzzz,tengok para blogger berjumpa semalam!!
next time kalau nak buat lagi,sure akan pergi punya*


7 comments:

fazilzura said...

wahhhh besh nye jimba2 smbil makan

Gieyana said...

sedap tak As makan kt situ..nmpak best jer...hehehe

kalau lepas mkn tue, lepak mmg best kan...daku mmg suka gak cenggitu..:D

zura@iwan said...

kt mn kedai ni As? nmpk best jerk..

kak ina kl said...

salam...memanglah save gas tapi RM terbang lagi besar kan..tak aper sekali sekali...hb gi os memang banyak bawak wang balik..
akak dah pernah pergi dah..tapi kat bandung lagi sedaplah..kat sini kurang sikit..

♥♥syahadah♥♥ said...

as bukan sahaja jimat gas..jimat minyak jimat air..semua jimat..hehehehe
mmg cantek pic kat sini laaa..apa lagi pic bermanja dgn hubby..nampak mesraaa..yelah baru balik vietnam..lama tak jumpa..hehehe

ALoNa [CintamaniszLite] said...

amboi..ni mesti masa tu rasa mcm kat kepulauan Jawa, kan?? haha..

Menu dia sesuai ke ngan tekak org Melayu ni, As??

Hezesuze said...

beshnye makan2 bersama family...huhu

~tetamu istimewa~

~My Memory~