clik-clik di sini

8 Feb 2010

...annual dinner 09...

..banyak benda yang mau di kongsikan cerita..he..he..
pening pale ini mana 1 nak di dulukan.....

photo di bawah ini semasa hubby nak ke dinner
dekat KLGC,
tema malam annual dinner adalah ''HAWAII''
tapi aku nya padangan hubby tak macam hawaii pun
hi..hi..hi

bergambar sebelum hubby g dinner!!

kelihatan comot aku..ermmmm!!



suka gambar ini...tapi ada gegar sikit!!

umairah bersama ayah or ''silap mata''?
hua..huaa.huaa...

family Dato Seri Sharizat dan Dato Dr Salleh

bukan senang nak kumpulkan anak-beranak ini

chairman memulakan majlis...



dasyat woo...nfc pun ada gak 'idol'' ek!!!
he..he..he..
ok see u agains,,harap tak jemu menjenguk ke blog
aku ini.....


6 comments:

[-suziey-] said...

waaaaa posing2..hehe..sukanya cheesecake itu..

iNa said...

wa..suke tgk pic akak dgn hubby tu...romantik.. :)

wansteddy said...

wow meriahnya annual dinner!
part best dpt makan yg sedap2 :)

ALoNa [CintamaniszLite] said...

hubby as keje apa??
selalu dpt jmpa vip ni...hehe

Hezesuze said...

ni hawaii ala2 mesia kekdahnye..hehe

ibu_umairah said...

suziey=sedap tau hubby cakap chesscake itu....

ina=tq ina,tapi gambar itu ade gegar sikitkan

wan=sangt meriah....he..he

kak.alona=hubby keje ngan husb dato sharizat sebagai PA dan segala-galanya.....

~tetamu istimewa~

~My Memory~