clik-clik di sini

15 Feb 2010

......bercuti di PD ujung tahun 2009..

Salam all......seronok cuti ini kan!!bole kumpul bersama keluarga
ibu??ada lah bawa umairah jalan-jalan,supaya kebosanannya
tak wujud..he...he..he

ok frennz gambar2 di bawa ini sekitar bulan 12 2009..
bawa umairah ke PD...plan nak check-in hotel,tapi malang
semua hotel full.....so kami balik hari je lah!!!
u all layan lah my photo yg tak seberapa ini ok.......



hubby menyiapkan khemah untuk umairah


kesiann hubby buat keje sorang-sorang..ok lah itu
demi anak.....


eh sape tangkap..gambar sape ini??


sebelum berendam..harus lah letak lotion dulu
nanti skin berbalak....







hubyy yg mengawasi umairah..















selesai 1 hari suntuk berada di PD..kami pun mengisi perut
lahh apa lagi!!!!!dengan mengadap boat nelayan...
enjoy we at PD.....ada banyak gambar lagi
tapi cukup lah yg ini saje ye!!!

~ok SEE you agains~


4 comments:

Ibuhani said...

cuti2 malaysia 2009 ekk....:)

Hezesuze said...

uik lepak kt mane tu kak??

Ayu Jaffar said...

lama tak jenggah blog as :p

umairah bertambah comel...

ALoNa [CintamaniszLite] said...

hullamak...gebusnya betis mu ASSSSS..hhe..

Akak dh lama betul tak ke PD. InsyaAllah, cuti skolah bln 6 ni kot kalo jadi gi, hehe..

~tetamu istimewa~

~My Memory~