clik-clik di sini

27 Sep 2009

salam...

salam u all....

esok sudah mula bekerja...sekejap je masa berjalanan!
nak up load gambar raya,tapi nanti lahh...keletihan badan masih
terasa lagi!!
_
_
_
_
_
mesti u all pun ada banyak cerita hendak di kongsikan
juga......

8 comments:

sI tEDI said...

selamat kembali berblog!

syahadah said...

tak banyakpun as nak kongsi sama2..lemauuu!!hehehehe
anyway slmt balik ke key el semula..

sujaihah said...

banyak sgt kak oii...hehhehe...update2 yer letak gambar raya banyak-banyak ye

As said...

x sabar nak tgk pic² masa raya....
sure meriah kan sambutan raya thn ni

☆ lieya latif ☆ said...

lieya ni pun mood kerje tarak mari lagi...rase cam nak sambung cuti raye jek, tapi apa kan daya, makan gaji kan...so kene laa ringan2 kan tulang....he he he

[-suziey-] said...

as mmg blogger tegar..dlm letih2 pn dan lagi update blog..hahahaah..sy je yg malas lagi ni..ekeke;D

CINTAMANISZ Lite said...

Mmg ramai yg dpt penyakit M lepas2 raya ni, hehe..
Akak punya citer raya leh dikatakan utk stok sebulan, huhu..tp leh wat ke tak tu..tak tau ler..

Gieyana said...

Gambar black & white tue cung sehh..gambar family p.Ndak tue pon cantik..

Selamat Hari Raya ya As..:D

~tetamu istimewa~

~My Memory~