clik-clik di sini

6 Sep 2009

...Ibu kembali.....

SALAM..lamanya ibu tak up date blog ini....dah
naik berhabuk,jenuh jugaklah nak bersihkan..kahhh..kahh
poyo jeee!!!

teruskan cerita lah..nak mengomel ,sampai esok pun tak habiskan!
gambar2 yang ibu paparkan ini ialah masa minggu lepas(sabo je lah
cerita agak basi baru dipost)

nak berbuke puasa kami makan MAC'D di sunyaw..
entah tiba2 ibu teringin pulak nak makan ayamnya,padahal
sebelum ini rasa dah jemu sesangat..tapi apa nak buatkan
tekak dah teringin!!!!
tahun ini ibu punya citarasa lain dari yang lain,syukur
my hubby tahan kerenah ibu..credit untuk MY HUBBY

kami sampai disitu...waktu baru menunjukan pukul 6.45 petang,
so kami lepak kat luar dulu sambil tengok umairah main
buaian......n masa untuk bergambarlah...

u all suka tak gambar ini?kalau suka
bagi tau lahh,ibu yang tangkap gambar ini
gunakan lens potrait!!
(oh nak tanya gie lah..diakan pro)



















poyooo je muka ibu...muka puasa ini!!hee.heeee
~ayah lak munkin mengira waktu berapa lama lagi untuk berbuka
puasa~

note=hope u all enjoy..apa yang ibu ceritakan ini yee...nant ibu
nak post lak gambar SHOPING TIME..

30 comments:

sis_nita said...

amboii anak dara tu.. manis dan pandai bergayerr..

hahah! mmg poyo jerr muka org berpose iteww..

Ibuhani said...

buka puasa kat luar ye....sekali sekala kena layan jugak selera tu :)

adda said...

gambar2 mmg cantik.. pandai umairah posing

Orked said...

wah! cam model ler maira..

[-suziey-] said...

waaa berposing sakan umairah yek..hehehe..keep shooting..cewah:p

Mummy Dasy said...

huhuhu pndinye berposing anak dara ni... macam2 style

☆ lieya latif ☆ said...

cantik laa pic2 tu sume...lagi2 umairah jadi modelnye...pandai posing anak dare sorang nie...natural jek posing die...suke lieya tgk.....

erm betul tu, time puase ni la kite ni tetibe tingin nakmakan tu laaa...makan ni laa...ngalah org ngidam dibuatnye kite ni...hik hik hik...takpe layan kan jek...

zura@iwan said...

salam...

kite dh dtg nih...hehehe...

bbuka kt mcd ye...ermmmm...nyum...nyum...
umairah pandai sggh bposing ye...jeles i..

As said...

alahai... pandai nyer dia posing... mkin besar hah.. kamipun dah lama x hapdet blog... huhuhu... story ader.. tp malas nak amik pic & menaip...huhuh

sI tEDI said...

semua gambar macam pro..

tapi aku paling suka gambar no. 2...


hehehehehehe

MaMaSyAzA said...

amboi bukan main lagik umairah kalo bab bergambar...lentok kiri..lentok kanan..yang penting umairah tetap cute

lili11 said...

Pandai u tangkap gambar. Memang lawa. Boleh bukak kedai photo.

CINTAMANISZ Lite said...

As..akak ingat kan..akak aje sorang yg dah lama tak masuk entry baru..upanya..As pun sama ler.

Akak ingatkan dh banyak ler entry As yg akak tertinggal..hehe.

Umairah pe khabar? Dah siap baju tradisional dia? Wat baju kurung ke, kebaya kota baharu ke? hehe..

syahadah said...

saya pun buka kepci..klu tk nymaph tgk kepci.cantikla umairah pose.siap teleng2 kepala lagi

Suhana Shahril said...

Lama tak dgr citer..amacam As..sihat ke?
Pandai sungguh si umairah berposing.Ala-ala model gitu..

ibu_umairah said...

sis nita=haa.haaaa.....muka betul2 poyo as lahhhh

ibu_umairah said...

ibu ani=aar betul itu...sekali-sekala apa salahnya kan

ibu_umairah said...

adda=tema kasih,anak dara ini memang suka bposing

orked=hee.hee.heee

ibu_umairah said...

lieya=kadang selera ini memang tak menetukan...tapi itu lah syukur hubby layan je kerenah as..hee.heee

ibu_umairah said...

zu=hee.hee tq kerna datang..kalau nak berposing bole lah suruh umairah ajarkan....keh2

as=iyee..pandai sangat leee itu!!!!hee.hee

ibu_umairah said...

ted=suka gambar no.2?cun ek..heeee

mamasyaza=kembang laah budak ini kalau dipuji selalu

ibu_umairah said...

lily=ish tak de lahh sampai pro...baru belajar jeee

kak.alona=umairah sehat2 jee....baju kurung lagi 3 pasang tak siap lagi......

lily azliyana @ mama zara said...

hee..umairah ni mmg 'ratu kamera' kan..pndai die posing..

suka gmbar2 umairah n ayah die tu..esp yg black n white.cntik sgt..=D

ibu_umairah said...

mama zahra=aar ramai orang suka gambar yang itu

ibu_umairah said...

syah=hee.hee.. anak dara sorang ini!!!!

suhana=as sihat jeee...ok...nak dekat raya ini kan,mest kena sehat kan badan hee.hee

Gieyana said...

Suka benor Umairah posing2 yer..kalau Nureen kena candid jer photo dier..aperpon teruskan menembak yer..:)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

suka jer Umairah ngan Kamera kan? CUTE & Fotogenik

wantie said...

cantik... umairah nampak comel sangat. pandai snap.

Buka makan MC D jer??? leh tahan ker?

ibu_umairah said...

gie...ha..ha..pas nie memang terus menenbak..jgn tak tembak

ibu_umairah said...

mama=hee.hee tq

wantie=boleh lahh kenyang ape!!!!!!hee.hee

~tetamu istimewa~

~My Memory~