clik-clik di sini

9 Sep 2009

.....MASA untuk tayangan....

~~~~ini pun cerita agak dah basi juga..ialah masa kami shoping
pada hari merdeka~~~~~

#kami serbu SOGO,untuk cari baju umairah..setiap tahun pilihan
ibu memang sogo je,tak yah pening2 kan kepala!!memang berpuas hati semuanya..
pelbagai brand ada di situ,yang selalu ibu amik brand ''BARBIES/FLOWER GIRL/SODA/
CHEETAH N SEED''

=kesesakan jangan cakap lah...orang terlalu ramai,yang datang dari
utara pun mai jugak..fuyoooo..mereka cakap peluang kan
cuti 3 hari=

apa yang ibu rembattttt....
jengg..jeng
=
=
=
=
=
=
=
=
inilah dia.....yang hitam itu skirt!umairah nak sangat..kata nya
macam ''barbie doll''
n 3 lagi itu adalah t'shirt ''lady bird/2 barbie

t'shirt pink adalah ''cheetah girl''
gown ''barbie''(yang terkini)
blouse ''garfield''
2 helai seluar jeans ''kiko''/''soda kids''

1/2:-kasut raya ayah..''ALBERTINI''
(diskaun 30%)

3-kasut ibu ''princess''

4/5= of coz kasut my doter..yang colour pink biasalah
pilihan umairah(suke sangat colour pink)

~selesai je kami serbu ke sogo...kami menuju jalan T.A.R pulak!!
borong tudung DATO CT!!..ada kain terbaru sampai..ibu tankap
3 helai sekali dengan anaknya/tudung corak ekin 4 helai..
semua sekali rm245...ish..ishh duit cepatnya surut
ibaratkan air!!!kami berbuka di ''tarbus'' jalan bukit bintang selera my hubby
#no images,coz dah terkulai sesangat macam ikan gelama#
.......

*baju umairah separuh ibu dah beli masa j/card 2 bulan lepas..so
tak de lah banyak sangat memborong di sogo ..kalau tak ingat rm1 ribu
lebih rasa nya*
(antara ibu ngan my hubby,hubby lebih cerewet memilih corak/jenama baju
anak nya...macam ibu tak kisah janji cantik!!tapi apa yang penting
(
bak kata wonderpets)sume nya hubby yang bayar haa.haaa.haa)

ini baju kurung umairah yang telah siap
*colour biru itu colour baju kurung pahang*
*corak bunga kecik2 ''baju kurung biasa''
*colour hijau lah ''baju kurung moden''


~~~ada 3 pasang lagi baju umairah tak siap lagi/
sama ngan baju ibu juga~~~~

#ok aaarr mau tiduuunnnn...tak jaga sahur naya ibu
harap u all enjoyss yaa+jgn boring2 ek#


20 comments:

sis_nita said...

amvoiii dikkkk..

shoppin' sakan iteww.. cecantik pilihan yang di pilih..

Gieyana said...

hoho..byknya shopping yer..hiks!

Ibuhani said...

wah! shopping sakan! beraya betul tahun ni ye :)

Diarihatiku1976 said...

jln tar kalau musim-musin mcm ni memng tak lengang langsung.. meriah..

Rinna said...

Wahh as dah siapp ekk sopping satu keluarga...

Iye laa kalau keluar bersopping tak sedar duit kuar cam air..tapi tak pe laa.. setahun sekali berbelanja lebih kan.. :)

M@L@ said...

wah byk nyer shopping.. untung nyer si umairah.. byk nyer mama beli kan baju...cantek2 semua nyer...

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH banyak nye soping

MaMaSyAzA said...

amboi byknye baju umairah..mesti meriah raya kali ni..tapi sedih daku tak dpt ke sogo kali ni..sang suami tak g outstation..kalo idak boleh daku membeli baju soda, barbie utk kakak

eedany said...

Bestnya shopping raya kat Sogo.

Dah lama tak shopping kat KL. Rindu!

:)

As said...

mak ai...byk nyer shopping baju umairah... hmm kat sogo byk skit choice kan.. l/pun harga dia ok... kami pergi gak tp masa members day jer la...

zura@iwan said...

wahhh...sopping raya dh nuh....ok la beli awal kan...jgn beli last minute cm kite..keke

syahadah said...

baju umairah yg cantek cantekk..mengancam..as dah beli tudung ct tu..tak tahu nak beli kat mana ? kenapa tak tepek.nak tgk..hahaha

Nana said...

wah ramai tol yg pakat soping kt sogo

sI tEDI said...

wahhH!! lebau lah umairah senyum tu

☆ lieya latif ☆ said...

FUYOOOOOOOOOOOOOOOO...beraye sakan hang laaaa.....betul2 shopping namenye nieh...keh keh keh ...

betul tu, lieya pun byk abis kat budak...adoyai.....mmg begaye sakan anak2 hah...hihihi..byk tul hang menempah baju raya...berlawan2 plak ngan anak hah...he he he he

atty's said...

tak sempat lagi g sogo..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam..hehehe best dah ras tak sabaq nak raya....banyak soping baju anak2 yer...saya tak soping lagi baju anak2...saya cuma jahit sendiri ja baju melayu anak2 n hubby...

Ayu Jaffar said...

berkenan dgn kasut umairah... cantek!

budak perempuan nie memang suka dgn kaler pinkla!..

[-suziey-] said...

hohhoho..rs nk rompak jek..sape soh tayang..kan dh minat nk rembat..ekek:p
so sweet la kasut umairah..

Orked said...

amboiii!! banyaknyer kasut rayer umairah..

~tetamu istimewa~

~My Memory~