clik-clik di sini

10 Sep 2009

~~~time happy~~~

SALAM.....yahoooo,lagi 10 hari kita nak menyambut ''hari raya aidilfitri''

ini gambar...malam tadi amik..kat luar rumah,sambil tonton
ayah mencuci keretanya!!!!!

~inilah dikatakan tak de keje haa.haa.haa~






cewaaaahhhhhhh umairah control ayu.....
-
-
-
-
-
-
-
#######################################

ini pulak cerita 2 hari yang lepas,my bro balik dari
terawih diaorang lepak umah ibu sekejap

iyoo--iyollah itu menanyang biskut raya

*alamak gaya apakah ini?gaya ultramen or cicak men?*

umairah & kak.fatin

gadis ceriiiiaaaa

}umairah dah hilang mood,macam inilah
gayanya}

gambar penutup cerita...hee.heee!!
comel je tangan..


18 comments:

sI tEDI said...

ekekekkeke.. model tetap mesti ada..

aku kalau dah amek gambar..s eronok je nak snap2 walau hanya guna kamera telefon bimbit.. ekekkeek

☆ lieya latif ☆ said...

alahai comel...lieya suke pic umairah takde mood tu...comel tgk die tutp muke cenggitu...hik hik hik....

sujaihah said...

gambar2 ni akak ambik yer...

cantik2 la

Jiey^Mien said...

Tayang biskut raya takpe kak..
Jgn makan tak hengat dunia..
:P

iedaLUVsham said...

cutenyer umairah ;)) ieda suke ngan rambut dia, bdk2 kalo rambut camtu mmg cute pada ieda ;) gambo atas skali tu cute! macam model ;)

[-suziey-] said...

waa shooting2 gitu..ni guna potrait lense ke..hehe..cunnnn:p

~Atie+Farid~ said...

alahai....pandainye kakak umairah ni posing....cute miut betul...geram je ngan pipi n rambut curly2 tu

syahadah said...

macam model laa umairahh!!keep it up!

wantie said...

ala.. muka kak fatin tu tak nampak ar...

he.. he.. happy kan dah raya pun. kita ni biasa jer, bebudak tu yg seronok sangat.....

ibu_umairah said...

ted=ok la itu..snap pakai hp cun juga kan!!!!!

ibu_umairah said...

lieya=aar sama as pun suka gak!!!geram sangat

ibu_umairah said...

suhaijaj=yep,akak amik itu!!cantik ek..tq

ibu_umairah said...

jie min=ish..ish...ingat2!!kalau bab makan ni kena jaga!!kalau tdak bam.bam la badan

ibu_umairah said...

ieda=he.heee.tq

suziey=yep guna potrait lense!!!hee.hee nak berlajar

atie/farid=tq..kembang la umairah kalau dengar ini

syah=tq so much

wantie=nampak la muka fatin itu!!cuba tengok betul2..heeee.hee

CINTAMANISZ Lite said...

Bestnya kuar memalam. Akak ni dah boring asek dok umah aje..tak gi window shopping ke hapa, hehe. Keje byk betul ler.
Ramadhan kali ni rasa cepat betul berlalu..aduhai..

Kadraya kat blog akak tu amek aje ler...
Yg real punya nanti akak pos terus ke add melaka tu, ye..

neezareef said...

wah pndai umairah posink

zura@iwan said...

cewah...model2 cilik nih....sakan tul..

CuTeMiUt78 said...

cute je umairah... muka fotogenik la umairah ni

~tetamu istimewa~

~My Memory~