clik-clik di sini

20 Oct 2009

hai.......sebenarnya tak de sangat cerita yg panas2 untuk
di paparkan,tapi memandangkan blog ibu ini dah berhari-hari
tak de cerita baru,so ibu selongkar dalam folder ada pulak gambar ini.....

kira ok la..asal kan ada ceritakan!!!=sebenarnya gambar2 ini
semasa jiran ibu buat open house!!masa itu hubby tak de kena keje,
jadi ibu lah kena amik gambar untuk buat kenangan!!muka
ibu tak de......sebab tak de sape tau gunakan camera DSLR ini..uwaaaaa,uwaaa
maka nya ibu tak bolehlah posing sakan kan!!!!!


yang ini namanya along!!!!

snap gambar....gataii je tankap!!he.hee

gadis cun...from damansara

umairah memang rapat dengan budak2 ini!!macam adik-beradik,



kawasan luar rumah.....umairah biasalah bila
dah panas,bertukarlah bajunya!!!!
sory tak de banyak gambar sangat ibu snap,coz
bz ngan sok-sek he.hee.heee

harap u all enjoy ok,apa yang ibu paparkan ini!!!


14 comments:

~Firsya~ said...

ibuuuu,umairah dh bpe taon ek skrg?sakan bergambo yek

sI tEDI said...

comel je along tu. ekekekkeke

Hezesuze said...

cantik nye along......hehe

Ibuhani said...

nama entry makan2.....mana gmbr makan2 nyer ni ibu umairah.....hehehe...

CINTAMANISZ Lite said...

hmmm..cenggitu ler naseb pemilik dslr kalo mmg takde org lain yg reti nak guna kan nya..
Tapi naper As tak set kan siap2. Diorang snap kan je ler. Tak pun..guna auto je laa utk bagi diorang guna. Tak jadi..snap lagi..hehe.

zura@iwan said...

nice picca..pndai as snap kan...best kan ada DSLR

As said...

cun...cun suka tgk sbb d/org rambut panjang

Rinna said...

Amboi..kan main lagik anak dara sorang nie..berposing..yer.. :)
Cantik gak gambar2..tuh

sujaihah said...

along tu dah kawin ker? cute plak tgk

☆ lieya latif ☆ said...

bukan tak reti gune tu, tapi takut kot nak pegang kamera besar n canggih2 nieh....hehehehehe....

lieya mmg idaman kalbu nakpakai slr nie....cun jek gambar....suke lieya tgk gambar2 as....cantik...

Orked said...

amboiii..comeinye umairah ngan 3 budak tue..mcm adik bradik lak..muka cam same jer

[-suziey-] said...

huhu senasib la kita..jadi cameraman gbr kita kekurangan..:p
nice..tantekk gambo2:)

** atie + farid + aisyah ** said...

cantek2 gamba....untung ade kamera besau....hehehehe

suke tgk umairah posing..lentok2

fazilzura said...

cute nye along tu

~tetamu istimewa~

~My Memory~