clik-clik di sini

18 Oct 2009

~game punya hal~

salam......hari ahad!!!!!korang g mana ari ini?
ibu tak kemana2 ari ini,just rehat kat rumah je bersama hubby n umairah!
tapi ibu kan subuh tadi dah terasa sakit kepala berdenyut2 macam nak
pecah........

...kenapa ek?semalam(sabtu) ibu pergi beberapa rumah member
biasalah dapat undangan ''open house'' dari tengah hari hingga ke
malam..penat/kenyang tak perlu di soal kan lagi!!
perjalanan semalam pun kejap hujan/sekejap panas...

ibu pikir ohh sebab cuaca kut?
tiba2 dengar suara yg sungguh merdu dari arah belakang
bunyi nya macam ini.....''mana tak sakit kepala,dah 5 malam tidur
sampai pukul 3,untuk mencapai matlamatnya
cafe yang tak berapa world itu maju!!!''

~terkedu ibu sekejap...hubby cakap macam itu!!haa.haa.
salah diri sendiri lah~


p/s=sekarang ini berlumba-lumba main game kat FB,termasuk
lah ibu...itu yang leka sangat!!!! nasib baik ibu tak pandai main
''farmville''

12 comments:

Shida said...

as,so far kita x minat nk fb lagik..hubby kata nasib baik sbb kalo kita dh start bercucuk tnm nnti susah nk berhenti..hehehe..

T.u.Y.a said...

hehehehhehe..
ingat Tuya je yang laghoo ngan game kat facebook..
naik berpinau2 mata ngadap facebook..pantang ade masa free..

kin hashim said...

hahahhh...ramai yg tersangkut ngan game fb nih!

sI tEDI said...

aku pulak. nasib baik acc fesbuk x aktif dan x tau nak bukak.. ekeekekke

sis_nita said...

pehhh..

ko pon dah ketagih game kat pesbok ehhh..

sama laa ngan akak ko ni haaa..

hehehehe!

ibu_arifa said...

saya pun..dah ketagih bercucuk tanam gak nih..nnt2 add saya yer..menn_jitra[at]yahoo

iedaLUVsham said...

wakakakka!!!! ieda tak senang duduk kalo pekerje restaurant city ieda kebulur :)

adzlin said...

nampaknya ramai yg dh ketagih ngan game kt fb ekkk...termasuklah saya:P

CINTAMANISZ Lite said...

main game tu satu cara mengatasi stress..tp jgn ler stress disebabkan main game, haha..

Umairah..picit kepala ibu tu..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm gitu ya.. hik..hik..hik.. demi game kat fb.. sakit skit pun tak pe. janji maju kan

[-suziey-] said...

hahahahaa lawak la as...sabo je la...addicted btl:p

fazilzura said...

WAKAKAKKAKAKAK

daku pun dok gile main farmvile dgn cafe tu ..

~tetamu istimewa~

~My Memory~