clik-clik di sini

8 Oct 2009

~singgah ke tasek bading~

perjalanan seterusnya kami sampai di sini!!!!

~penat rasanya tak tercakap,dengan hujan renyai2....
plan nak tidu sini..tapi bila pikir balik umairah ini risau
takut dia boring sangat~


muka letih bila waktu bergambar...

umairah pun sama.....keletihan bagai





ewahhhhh..berposing lagi


cantik kan suasananya.......waktu petang!!dingin je......
tenang rasa diri,selepas tunaikan solat asar
kami pun terus kan perjalanan untuk mencapai
cita2 sampai ke kelantan!!!!!

p/s=next entry ok,sory lah lambat up date
tenet lembap la macam kura-kura

11 comments:

Gieyana said...

3 org jer ka p kelantan?

cantik view kt sini kan..:D

Alimaz-Kembara Terasing said...

serupa ja muka dua branak nih...anak mama ni...

MaMaSyAzA said...

umairah mmg pandai berpozing..best tgk gambar2 dia..

sI tEDI said...

letih2 pun sempat posing

[-suziey-] said...

yeay dh load WLW ek..hehe..tantek gambo..syiok nya posing2..outdoor..umairah pandai posing:p

syahadah said...

mmg cantikla..tgk gambar mcm terasa jek. angin yg kuat tu. as sihat? bila nk jumpa ek?

wantie said...

on the way nak pi kelantan??? jeles nyer aku nengok korang perposing posing....

teringin gak eh nak pi kelantan sinun....

CINTAMANISZ Lite said...

Mula2 mmg nampak mata umairah cam ngantuk aje..tp bila dh byk wat pose..terang aje mata dia, kan? hihi..

wansteddy said...

banding dekat sngt dah dgn my kampung @ gerik. paling best kalau jln2 di banding waktu pagi sebab waktu tu kabus tebal dan selesa.

org suka mancing di tasik banding. Ikannya besar2 tp xdigalakkan mandi manda sebab dikhuatiri kena serang dgn ikan toman.

ikut cerita org sekitar pernah ada askar kena telan dgn ikan toman sebesar lelaki dewasa. benar atau tidak, wallahulam. myb sekadar cerita nk takut2kan pelancong supaya jgn mandi manda.

mmg bnyk ikan toman. seyes.

Suhana Shahril said...

Bestnya dpt bergambar kat tasek tu..mmg suasana kat c2 cantik sgt. Ana penah lalu skali dl masa nak p konvo husband kat Besut. Tp x berenti pun.huhu...Kagum la dgn teknologi kita yg leh buat jambatan yg mrentang tasek tu..

zura@iwan said...

wahh..cantik yer view kt citu...ttp posing yer wpun kepenatan..hikss

~tetamu istimewa~

~My Memory~