clik-clik di sini

17 May 2009

pagi sabtu ayah ajak ibu/umairah ke tempat nie......pas breakfast dalam
kul 12.30 kami kesini,mulanya ibu tak tau apa plan ayah untuk ke
'CM'.....rupanya ada mini gig!!!!erm.....

semasa dalam CM...ayah tau lah mesti nak capture gambar!
he..hee apa lagi model yang wajib 'ibu le sama umairah'


ini kawasan 'petaling street'...kali ke3 ibu jejak kaki ke sini!!!
tau je lah tempat macam ni,ibu senang pening!


gambar atas nie,diaorang tengah setting!sebelum nak mula
konsert!!!!!
(gig ni ayah dapat msg dari kawannya,kalau nak capture gambar
boleh datang...nak bawa anak/isteri pun boleh,kitaorg speacial
sikit boleh duduk kat ''back stage'')
gambar bawa nie,ibu bergambar dengan budak2 'kristal'....
kalau ade yg perasan ibu lebihhh lak senyum,bukan ape baru mlm td
ibu tengok filem 'getaran'budak2 ni gak belakon masa tu diaorg
kanak-kanak ribena lg...haa.ha..haa

1-haaa.ni lah kawan ayah DJ radio muzik fm,namanya RIZD
2-apelah umairah tengok....
3-ibu merajuk,ayah dah jumpa member lupa terus nak g makan....
ish..ish tak patut lah!
4-pratice sebelum nak bermula
kitaorang makan kat dalam CM gak....masuk food court,best tau
macam-2 ada!!!!!!!
1-makan time....
2-menu untuk lunch nasi ayam pilihan ayah/umairah
3-bersungguh tengok org amik order....
4-ala,kesianyannn anak ibu,,,laporrr!!!
1-oooh my love,kesian penat amik gambar kitaorg yer.....
2-nasi ibu'nasi goreng cili padi from thai...
3-ceria..nasi ayam nye sedap sekali...
4-umairah dengan menu favoritenyaaaaaa
konsert dah bermula....

gambar bersama salah sorang anggota ''jinbara''
kat bawah ni.....konsert nye dah selesai.....tepat jam kul4.15

dah selesai kami terus pergi 'sunyaw piramid'
saje ronda-ronda........

nak gembira kan umairah,bawalah dia tempat2 macam nie!!!!
memang hidup lah umairah hee.heeee

sampai batt habis lah haa.haaa.haaa!!!!lama jugalah kami kat situ,
ibu window shoping.....best suma nak beli!!!!!

7 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

amboi.....
ibu & umairah ronda2 kat CM erk
ramai jumpa artis giteww.....

Mummy Dasy said...

bestnye dpt jumpe artis2..

ibu_umairah said...

salam zanna....nak teman hubby!!!hee.hee,sekali sekala ok gak...g tempat mcm nie.....

salam mummy:ala tu pun atas tiket kawan!!!kalau tak rasanya tak dapat gak.....hee.hee

Saidatulnissa Aina Umairah said...

salam, mama sejak kahwin dah jarang turun ke kl..walaupun suamiku keja die jalan raja chulan.. mama asyik klang,shah alam... lame xgie sane...

[-suziey-] said...

oopps...cm? adeiii..slalu lunch kt situ..elekke:D oooo ade minigig..minat ye ur hubby..

kakyong said...

salam ibu_umairah...

amboi best nyer jalan2 3 beranak.. banyk nyer foto... suka tengok semua.. termasuk makanan tu,.. :))

Ibu_umairah di tag yer, jemput ambil di blog kakyong Tag 3
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menjawab-tag-part-2.html

ibu_umairah said...

to suziey:nak wat cam ner,hubby dah suka,ibu memang x boleh blah dng muzik rock sendat ni hee.heee...tp nasib baik ade tempatkn back stage ade kipas,makan2...hee.heee

to kak.yong:ok nant ibu singgah amik......

~tetamu istimewa~

~My Memory~