clik-clik di sini

20 May 2009

~TAG PASAL ANAK~

tagged dari ummi salsabila(pn.odah)

1-Anda mempunyai berapa orang anak?nyatakan girl&boy?
*baru satu.....girl

2-Bila perancangan anda untuk menambah anak?
*kalau boleh sekarang gak......ibu dah naik cemburu mana member yg dah
ngandung anak 2/3/4!!!ibu tak plan pun ape2 pun,tak de rezeki lagi kut........

3-Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
*my pu3 'nur umairah qarirah'...makna 'NUR' cahaya/'UMAIRAH'panggilan nama isteri nabi pd isterinya si pipi merah/'QARIRAH'yang lembut...

4-Siapakah yang memberikan nama anak anda?
*ibu/ayah....firstly just ayah nak letak
''nur qarirah'',pas tu ibu tambah
''umairah''!!!kami tengok dalam buku nama-nama islam!!!

5-Darimana tercetus ideanya memberikan nama anak anda?
*''nur qarirah''imam 'masjid negara' yg syorkan letak nama tu,and umairah
nama budak best student di negeri melaka.....rujuk balik dalam buku nama islam,
ohhh memang indah betul makna-maknanya!!!!

6-Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata..apakah nama
yang akan diberi?
*kalau girl ''ummaiyah''/kalau boy ''mohd arman danish''

7-Berapa perancangan anak yang anda mahu&nyatakan berapa girl/berapa boy?
*4 orang....2 girl/2 boy

8-Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak
beza umur anak anda?
*heee.heee tak sepatutnya jawab

9-Untuk kelahiran anak anda yang akan datang..anda nak girl or boy?
nyatakan sebabnya?
*tak kisah girl or boy terima jer.....coz umairah dah teringin sangat nak adik

10-Apa ciri2 persamaan anda dan anak anda?ciri-ciri:
*ermmm.....kuat merajuk,suka jalan2,suka shoping sakan...ape lagi ek
itu je kut.....

11-upload gambar anak anda untuk tontonan semua rakan blogger?

~dalam bilik tengah nak layan ZZZZZzzzzz~

12-Tag seberapa ramai yang boleh untuk jawab tag nie:?
*sape2 yang singgah blog ibu nie,silalah jawab tag nie yer........

2 comments:

geo_life said...

waa..nice blog..cukup ceria

Ummi Salsabila said...

hah,bila lg?cpt2 buat...huhuhu.odah nak kejar nih.hehehe

~tetamu istimewa~

~My Memory~