clik-clik di sini

19 May 2009

PROFILE PHOTO.....

ibu kena tag dari kak.yong

Tag ini berkisar tentang profile photo blogger

1-Terangkan maksud gambar itu....
gambar diambil oleh ayah,semasa kami di zoo negara!!!

2-Kenapa pilih gambar itu....
saje..minat pulak tengok gambar bertentang mata antara ibu
dan anak......

#ok kak.yong dah siap....!!!!!!

*adusssss sebenarnya banyak lagi terhutang tag ini,jgn marah ye
kawan2 blog ku....(tenet kejap ok,kejap down...amatlah menyakitkan hatiku)

5 comments:

~~ciklinn~~ said...

sweet gambar tu.....

adoi linn pun ada maslah yg sama ni sampai taktau apa yg prob benaya.. komp ka blog ka..tenet ka.. huhuhuhu

[-suziey-] said...

umangaih pendek giler tag nih..ekeek:D waa mata bertentang mata gituh :P

ibu_umairah said...

~ciklinn~firstly pc munkin dah laama tak up dAte?mcm tenet kdg2 terlampau banyak sangat kut pakai line yg sama...sebb kite pakai broadband celcom!!!!

~suziey....tu yg best tu tag pendek2 nie hee.heee

ashanida said...

sesi menjawab tag ya...
gambar tuh mmg cantik... ada makna ....

as said...

ashanida......tq puji photo tu cantik!!!hee.heee

~tetamu istimewa~

~My Memory~