clik-clik di sini

15 May 2009

TODDLER SUPER MODEL CONTEST.......
for contest yang diajurkan oleh mama aqish from 5hb may 2009
sehingga 28hb may 2009!!apa tunggu lagi jomlah ramai2 VOTE n give
SUPPORT for my daughter ''UMAIRAH''

(syarat-syaratnya letak 3 keping gambar)




NAMA:nur umairah qarirah binti anuar
MAKNA:nur(cahaya),umairah(panggilan nabi pada isterinya),qarirah(yg lembut)
UMUR:4 tahun 3 bulan

1)kenapa saya suka baca blog mama aqish???
ibu memang suka baca blog2 yang terutamanya blog my list,blog mama aqish
samalah juga cerita kisah hal anak-anak best sangat,dalam masa yang
sama bolehlah tukar pendapat dan pandangan pasal anak2 nie......

2)kenapa umairah mesti dipilih sebagai pemenang?
because my daughter mempunyai sepasang mata yang sangat cantik
,kalau sesiapa tengok mesti terpikat heee.heee.hee!suka senyum
walaupun tak berapa kenal dan bijak bila bebicara...wah puji..puji...jangan tak puji!!!

all members blog jangan lupa afundi umairah.....n jomlah
meriahkan lagi SUPER MODEL CONTEST kat blog
mama aqish

13 comments:

[-suziey-] said...

waaa gambo no 3 tu tantek...vote umairah :) good luck..

atie said...

wah ...cumelnya dia....vote tuk umairah k...

Gieyana said...

sama2 memeriahkan contest kan!hehehe..good luck!

Mummy Dasy said...

Good Luck Umairah... sama² ah kite meriahkan contest ni..

kakyong said...

salam ibu umairah..

yer, mata nyer yg bulat itu memang chantek...
kalo disanggulkan rambutnya mesti lebih lawo... kakyong suka foto yg last..

U-jin said...

wow..baju perantin lagi..bolat tul mata..comeii

suhaimina said...

coMelnya dia...hehehe..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

NICE HAIR!! NICE EYES!! NICE DRESS!! Semua NICE lah... :)

CT said...

i love the 3rd pic...cantek okey...ayu banget..:) all the best ye umairah...

ibu_umairah said...

tq alll for komentar!!!!!muahhhhhh sayang anda sume

Yan said...

errr nape ade simbol2 pelik tu?? sengaja ke atau yan yg tak leh baca?

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

Gud luck yeaaa.. :-)

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

Gud luck yeaaa.. :-)

~tetamu istimewa~

~My Memory~