clik-clik di sini

2 Apr 2009

ini percutian saya n family
di pulau pangkor..



dalam boat ke pulau pangkor



...seronok sangat,sampai tak nak duduk..

kat luar boat,ibu dah pening
cara yg terbaik lepak kat luar

ibu control

dah sampai,,pas chek in terus salin baju
cari makan perut tiba2 lapar






yeaah...mandi time







*family yg ceria*







selepas puas mandi laut,kami bersih kan diri untuk terjun ke kolam pulak



ibu tak mandi,just ibu capture gambar jer



pas maghrib,kami kuar makan

sampai tertidu,sementara menuggu makanan
(letih)

hari ke-2
(morning)



*gaya-gaya saya*














minum petang...sambil ibu membeli-belah















ini simbol ayah saya cakap

gaya seorang perenang





hari ke-3
breakfast...check-out



sebelum pulang,kami bergambar dulu







naik boat,..mengahala balik









alhamdullilah...percutian kami selamat semuanya
kami pergi pulau pangkor 3 hari 2 malam
ada masa ibu saya kata nak pergi lagi.sebab tempat nya best
sangat!!!tq ayah


No comments:

~tetamu istimewa~

~My Memory~