clik-clik di sini

23 Apr 2009

(TAG FROM ''EFFA'')

1) berapakah berat anda sekarang dan juga ketinggian anda?
berat ibu berapa ek..84kg(jgn ketawa),ketinggian 170cm ibu bangga coz
tinggi..takde lah nampak gemuk sangat!!keturunan family memang
tinggi2 belaka...*

2) berat yg paling tinggi dalam sejarah anda?
98kg waktu ibu prenant umairah..mkn banyak!!!ayam sampai
3 ketul(kfc)

3) apakah makanan sampingan anda untuk memiliki tubuh badan
lansing?
roti,milo kosong,n buah epal hijau..

4) berat yg paling rendah yg pernah anda dapat?usia anda ketika itu?
...sama jawapan dengan effa!!waktu baby 4.11kg...haaa.haaa

5) anda pernah setai program pelansingan?
ada program kat H.PANTAI..tapi tak penah pergi....

6)apakah diet yg anda ambil untuk memiliki berat anda yg paling rendah?
fresh oren & buah epal.......

7)apakah yg menyebabkan berat badan anda naik mendadak?
bila waktu balik kampung lama...,masakan mak semua
sedap2!!tambah2 lagi kalau ada ''asam pedas''..lansung lupa diet.....

8)apakah target anda untuk kurus selepas ini?
#tak de maknanya nak target..hee.heeeee..kalau kurus lagi
alhamdullilah..

9) miliki gambar anda dulu dan kini?
gambar dulu tak de di kl...semua ade kampung....!
gambar sekarang?tengok jer dalam blog..

10) sila upload...?
sorry again.......................


*for effa,ibu dah jawab tags,,,to all friend kalau nak jawab tag nie
silalahhhhh...di alu-alukan......

1 comment:

[-suziey-] said...

alamak..sensitip btol tag nih..xnak la buat..ekekke;D
mcm u xpela berat 84 pn tinggi..kalu i ni ha..ish xmoh la ckp..ahahha:p

~tetamu istimewa~

~My Memory~