clik-clik di sini

30 Apr 2009

zwani.com myspace graphic comments
Thank You Graphic Comments

sempena esok hari buruh maybe cuti untuk mengadap ''laptop'' dan terus sambung
sabtu/ahad!!!ibu nak say tq pada kawan2 blog yg sudi kawan dengan ibu+segala
lawak2 jangan lah amik hati,''kalau tak boleh gurau pergi surau la...haaa.haaa...mula2
blog ibu nie bersepah,tapi mujur lah kak.yong banyak beri teguran.....
hee.heee...best tau dah pandai buat blog!!!(jiwang pulak)
erm atas nie ada gambar rabbit yg sungguh comel.....kawan2 sekalian
silalah amik....ok!!!!

4 comments:

Noy said...

waaa..kat brunei mmg sambut labour day,tap tak cuti..but hari jumaat mmg cuti awam kat brunei..

Rantong said...

Salam ziarah. Mungkin ini dapat membantu kita diwaktu gawat sekarang.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

kakyong said...

salam As,
blog dah lawo skrg ni.. kawan pun dah semakin ramai.. wahh, kalah kakyong.. hihihhh..
selamat bercuti.. dan bila dah blogging nanti, jemput le ke Catatan Ibu..

Fara_Adura said...

Salam as,

Selamat datang..kita berkawan2 eh. Dapat kawan 1 dunia, best kan. Kdg kebetulan, terjupe teman lama kat cni..best tau..hehe

~tetamu istimewa~

~My Memory~