clik-clik di sini

19 Aug 2009

- - -BoWLinG TiMe- - -

salam...kembali ibu untuk post entry..

~cerita hari khamis minggu lepas,aktiviti ibu adalah main bowling
bersama ayah/kakak...mak hanya meneman sahaja~

~lokasi nya adalah MIBC tempat ni baru jer di lancarkan,
tempatnya sangat luas..best!!!
baca di bawah
+
+
+


cewaaahhhhh....model apa namanya ini?

.......aksi umairah dengan gayanya tersendiri....

bola bowling...eh mestilah kalau tak de benda ini!!
macam mana nak baling pulak..

acara sudah bermula..tengok lah aksi masing2
mengayakan bila membaling bola!!
hee.heeee kelakor pun ada..

apalah geli hati sangat itu?
mak/ayah......

sudah keboringan....si''umairah'' ini!!!
lihat lah gaya merajuk nya......



sebelum balik kami singgah cafe area kat situ juga....
apa yang ibu order adalah
-pop corn
-hot coffee
-tapai vanilla
-manggo blend

n
-alerguata
(jgn di tanya kenapa nama macam ala perancis pulak,di dalam
nya ais cream campur serbuk chocklat n coco cruch)

~sume nya sedap semuanya........ibu yang amik order,sebelum
menanti ayah/kakak n mak menunaikan solat zohor~

~best main bowling ini...dapat juga keluarkan peluh ini!!!dah lama
tak main,kalah menang jgn ditanya pulak heee.heeeee~

*nantikan entry seterusnya..dinner makan ikan bakar
bersama family ibu,sebelum balik kl*

36 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

wah bukan main akak main bowling bagai hah...best kat leisure bersame familia...ehh aku ni tak bace lagik entry main komen jerk neh...

Ibuhani said...

cantik tmpt bowling tu.....kat melaka? Area mana tu?

Ibuhani said...

cantik tmpt bowling tu.....kat melaka? Area mana tu?

lily azliyana @ mama zara said...

syioknye main boling. lame giler tak jejak boling.dr mase preknen rasenyer..hehe..skang klu main pon konpem fail dh..=p

<< s| tED| >> said...

eh eh.. gambo en ali!! kat mane ni? nape aku tak tahu wujud tempat ni???? ceh!! soalan!! macamlah tahu men boling :P

ibu_umairah said...

ms.airen:betul la ittu,mcm mana ada gaya x akak main bowling..heee

ibu_umairah said...

ibu ani:-area ''AYER KEROH'' sebelahan MITC.....bawa anak2 kak,memang best tempat baru ini

ibu_umairah said...

lily:alah try la dulu.....as pun sama jugak!!!!hee.hee

[-suziey-] said...

umangaih anak dara ni posing maut tu..hehe..
erkk..tapai vanila tu ape? bole rs ke?

ibu_umairah said...

ted:kat area MITC la......boleh nampak punya..besar dia tulis MIBC

eedany said...

wah... umairah pandai posing lah.

kalau tasya macam tu kan best, senang kerja ai sebagai photographer tak bertauliah. hehe...

Krasz bAtu said...

lama oo x main ...
gian gak

ibu_arifa said...

rindunyer nak melempar bola ke longkang tuh...lama dah tak main nih..tp sekali main mau lenguh2 tangan :P

sis_nita said...

pehhh.. akak teruja ngan bola bowlingnyerr.. cantik2 arrr.. ni kalo baling musti sumerr strike ni..

mEiZ SHA said...

wow melaka da ada bowl kak?
hhehehee

pasni ikut b balik kg bleh g main bowling plak ar..hehehe

sgt suke ngan nama umairah!!!
:)

mcm manja je
hehehhe

Nana said...

wah beznye men bowling

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun suek main bowling gak, tapi tak le pro pun...just baling jek...wahahahaah....

wah umairah, kemain pandai berposing...comel....

**salam ramadhan almubarak dan selamat berpuase...

atty's said...

lama tak main bowling..

selamat menyambut ramadhan ..

As said...

ahaha.. sakan anak dara ni posing.. hehehe.. hmm main bowling.. best dah lama x main bowling.. whakakaka... sian nyer dia dah boring ya... cantik la tempat ni....

CINTAMANISZ Lite said...

Alahai..sonoknye korang main boling ye.
Pakcik ngan makcik pun sonok juga. Tgk org tua hepi..mesti kita pun rasa hepi, kan..

Umairah tu selalu ler kasi ibu hepi2 ye. Jgn ler cepat merajuk..hehe..

wantie said...

best ar main bowling. tempat pun cantik. nampak class gitu

nurazimah said...

imah tak pernah main bowling..penah tengok jer abah imah main untuk family day CUF.

ibu_umairah said...

suziey:vanilla tapai itu adalah tapai kat bawah,ais-cream perisa vanilla kat atas!!!!!memang best

ibu_umairah said...

eedany:alah anak dara ini ikut mood juga......sama lah ank kite ek

ibu_umairah said...

kras batu:kalu dah gian...apa lagi,ajak lah isteri main bowling.....hee.heeeee...pas raya lah jawab nya

ibu_umairah said...

ibu-arifa:kalu mula2 main memang lenguh2 tangan.....as pun mcm itu juga....

ibu_umairah said...

sis-nita:strike sume cayalah kak.....jom layan nak pas raya nie

ibu_umairah said...

mieh sha:melaka memang ada bowling,sebelum ini kat MP.....tapi sekarang ini tempat baru punya...nant ajak hubby ok

ibu_umairah said...

nana:best memang best..jom lah join

ibu_umairah said...

lieya:selamat menyambut bulan ramadan dari as juga

ibu_umairah said...

kak.atty:sama lah kita ye kak...memnunaikan ibadah puasa

ibu_umairah said...

as:memang cantik......nant ajak anak2 g main bowling ok....

ibu_umairah said...

kak.alona:hee.hee anak dara ini memang biasalh mood nya..kejap ok..kejap tak ok..hee.heeee

ibu_umairah said...

wantie:heee....heeee.heee

murazimah:haa...pas nie g ajak abah lak main bowling

Mommy Lyna said...

Lama dh xmen boling.kalu lawan ibu umairah ni sure kita juara longkang!

Btw sdapnya fud kat kafe 2. Tapai vanila.. Wah canggih!

Ayu Jaffar said...

waaa rajin main bowling, yg paling best tu dpt beriadah dgn famili kannn :p

~tetamu istimewa~

~My Memory~