clik-clik di sini

21 Aug 2009

****HaRi YaNg BeRtUaH***

salam hari jumaat.........hari ini ibu rasa beruntung coz
dapat bungkusan hee.heeee...dari sape?
jenggg..jeng...jeng.....
+
+
+
+
+
ha..nampak tak dari sape itu.....
from:-SuZiEy a.k.a AqEeL


anyway,tq so much to suziey...susah2 jer tau nak berbalas-balas
ini....i'm so happy!!!!!!

*sebenarnya bungkusan ini sudah sampai hari selasa di melaka,
pagi tadi a.long ada khusus kat kl so bagilah sekali barang ibu ini.....
n tq pada a.long juga*

note:suziey pas nie kalau kita tak sempat nak berblogin,kita just sms ok!!


7 comments:

Gieyana said...

wahhh..sungguh sonot yer..dpt hadiah...nak jugak..nak jugak...hiks!

sis_nita said...

cantiknyerrr.. nak jugak laa.. bukan gie jerr yang nak.. huhu!

selamat bersahur sok pagi taw..

CINTAMANISZ Lite said...

Wahh..dpt plaque dari Suziey ye? Sonot ler As..
Mana ler Suziey ni tempah ye? Kat CM kot? kehkehkeh..

~Firsya~ said...

waaaa beshhnye dpt adiah...lawa la,nnti sms la kila jugak ok

eedany said...

Selamat menjalani ibadah Puasa ibu umairah.

Semoga segala amalan kita di bulan yang mulia ini diberkatiNya. Amin.

p/s : memang cantiklah. hari tu, kita pun ada tempa untuk diri sendiri. tapi kita letak kat ofis.

:)

<< s| tED| >> said...

ekekekke. hadiah bulan puasa :)

[-suziey-] said...

hehehe..kita ikt add yg dekat sampul as bg tu..ekekek:D hope as suke..just small token of our frenship:)

~tetamu istimewa~

~My Memory~