clik-clik di sini

15 Aug 2009

***YaaHHooo***

salam hari sabtu..........
nape ibu suka sangat ini,,,,heee....heee.........
my hubby nak balik n akan sampai tengah hari ini!!!!
ibu dapat call malam tadi n masa yang sama mestilah nak bawa ibu
balik kl...!!!!!!ermmmmm..rindunya kat umah ibu!!!
esok petang ibu balik kl......
*rindu kat my hubby?sudah tentu lah..*

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

aktiviti pertama ibu nak buat nanti adalah
nak tangkap ''loving couple'',tapi munkin dah tamat tarikh!!
x per lah ibu nak tankap juga...jealous tau tengok gambar
zura n gie!!!hee.heeeee....
*nantikan ok gambar ibu n my hubby*

satu lagi ibu nak kongsikan ibu dapat msg dari celcom,
-amalkan gaya hidup sihat&jaga kebersihan diri dalam
usaha mencegah wabak H1N1..dapatkan rawatan
segera jika ada tanda2 jankitan..
info:-
www.celcom.com.my-

..wait my photo with hubby n continue next entry..




7 comments:

sis_nita said...

betul laa.. gambar gie tu mmg tangkap loving betul.. akak pon suka nengok.. wahhh..

haaa, cecepat tangkap gambar tu.. nnti akak nak tgk taw..

lily azliyana @ mama zara said...

wah..seronoknye hati dpt jumpe hubby n nak balik rumah kan..stlh sekian lama sbr menunggu..=p

kami jugak yg kebosanan mgu ni sbb papa Zara kena keja plak..tp dpt balik..huhu..

[-suziey-] said...

alhamdulillah..penantian akn berakhir..sykur,..hepi gk:)

Ibuhani said...

sukanye abang nak balik eh...

CINTAMANISZ Lite said...

Amboi umairah..gembira ye ibu bila papa umairah nak dtg amek dah.
Umairah pun mesti dah rindu kat papa ye..
Selamat bergumbira..

sis_nita said...

dik.. pos laju kamu dah sampai dah.. macehh yerr.. sangat kiyut hadiah2 tu..

Hezesuze said...

penantian satu penyiksaan tp berbaloi2 kan....ekeke

~tetamu istimewa~

~My Memory~