clik-clik di sini

3 Aug 2009

##salam...##

besarang ker blog ibu ini?tapi tak de habuk kan..........so cepat2 lah
kemaskini kan..hee.hee!!!!!alhamdullilah ibu dah pulih
seperti sediakala.........tap kan yg ada buat ibu yg macam sedih sedikit
ialah,hubby tak jadi amik ibu hari ini(ahad)coz hubby kena
g sintok pulak UUM!!! agak terkesan jugak
jiwa dan raga ku.....hari selasa,baru amik ibu ngan umairah!!!

...tunggu je lah.....nak wat cam ne..

#ok lah jom cerita hari sabtu punya......after breakfast
ibu/parents ibu/kakak n family a.long pegi
ayer keroh height,nak tengok umah a.ngah yang beli kat area
situ..kawasan nya atas bukit!!!tempat so nice....pemandangan cantik!!!!#

budak-budak ini....macam buat umah sendiri je!!!!!!!
kat halaman umah contoh





ini ada beberapa keping gambar..yg ibu amik kat dalam
umah contoh!!!cantik......



inilah dia gambar umah dari arah depan...2 tingkat kembar 2!!
cantik dan sangat luas!!ada 5 bilik...hall/tempat makan sangat selesa..
dapur kering n basah!!!!memang puas hati lah a.ngah beli umah kat sini!!!
harga nya rm355ribu...ibu dengar rasa nak telan air liur pun payah...hee.hee
tapi ada kekosongan lagi 6!!!...sayangnya
itu untuk peruntukkan bukan bumi putra!!!rasanya kalau ada bumiputra a.long mahu
beli juga itu...ibu pun munkin,coz my hubby suka umah yg ada laman!!!
walaupun we all masing2 dah ada umah sendiri,tapi tak rugikan
beli umah banyak2 ini.......aset masa hadapan.....


###############################################

ok selesai tengok umah..ibu pun pergi duyung untuk potong rambut
umairah n aleya!!!!
memang dah racang nak potong rambut umiarah ini,sebab
ujung2 nya dah cabang2 laaa!!!!!!!!
kedai peberet ibu dari ibu anak dara lagi,all family
sume gunting di sini kecuali ayah lahhh....
memang cekap n pantas dia tahu muka kita nie
sesuai bentuk rambut yang mcm mana!!!!!
nama nya ''alice''



jenggg...jengggggg
hee.heee...lawa tak rambut kami!!!!???



umairah dengan gaya rambut barunya!!!sungguh ayu gitu..
perasan la pulak......kah..kah..kahhh...

note:bagi komen aunty2 sekalian..suka tak rambut saya yg baru ini?

16 comments:

INTAN said...

comei!

ikiqzana said...

cantik la umah contoh tu.. zana pun suker umah yg ada laman..

cantik la rambut umairah.. mcm model shampoo plak..kih3x

Gieyana said...

besaq umah dia kan..kt dlm toilet tue cantik..:D

kin hashim said...

wah...penuh aktiviti di hujung minggu ni ye!

As said...

1st.. cantik la deco umah tuh... skang ni umah mmg mahal kan.. kalo nak beli kena pikir lu./.. byk yg lari kalo dah start beli umah...
mmg cantik umah tuh...
2nd.. cantik umairah potong rambut.. simple jer... comei.. comei...

fazilzura said...

wahhh cantik nye umh tu ..
kalau kt kl ni sure kat rm300K .. huhuhuhu x mampu ler..

lawa nye rambut baru.. rambut raya yek ..

** jgn lupe VOTE tuk akil .. kat blog ku

ieda said...

aah lah dik menarik umah cth tuh .. hermm bilerlahh leh dpt buat umah nieh

re:aah dik sambal tumis udang tuh akak taruk santan sikit .. hehhe

CINTAMANISZ Lite said...

Umairah ni yg mahalnya dia ada mata yg besar dan tulang pipi yg terserlah ler. Dapat dari As kot?

CINTAMANISZ Lite said...

Umairah ni yg mahalnya dia ada mata yg besar dan tulang pipi yg terserlah ler. Dapat dari As kot?

<< s| tED| >> said...

x pernah gunting rambut duyung.. selalu g jasin jek.. duyung yg dekat ares2 kedai comin mtu tu ke?

[-suziey-] said...

investment beli umah byk2..huhu..kt mane tu ek? tantek..beso plak tu..huhu

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik la umah tu.. rega pun cantik gak.. tapi sayang gak kan.. bukan utk bumiputera... alahai kemain lagi budak berdua tu ya.. jom la vote mirul dlm contest lil prince tu ya

syahadah said...

mmg nak jugak duduk umah berhalaman ni..tp nak buat mcm mana..angkanya smpi suku juta..
canbut baru...cantikk!

wantie said...

Admire la toilet dia. Tapi risau gak kalau ada anak kecik. Takut jatuh dalam tab tu..

Ummi Salsabila said...

besau n cantiknye umah abg sharib.tu nak duduk ke sewakan?

iNa said...

cntik la umah cth tue.......
best..ade halaman beso.. :)

~tetamu istimewa~

~My Memory~