clik-clik di sini

7 Aug 2009

***DoakaN iBu SeLaMaT Pergi Dan PuLaNg***

.......Salam semua,ibu nak cuti berblog nie selama 3 hari!!!!
ibu n my family hari ini nak ke terengganu ada kenduri kahwin
anak sedara ibu(side ayah ibu),ibu bermalam kat sana selama 3 hari 2 malam!!

.....mulanya ibu tak nak pergi,,ialah tak best lah pergi tanpa hubby!!!
pas tu my hubby pujuk..suruh ibu pergi juga kesian kan umairah!!orang lain
semua berjalan,dia duduk kat umah je pulak.....tanpa pikir panjang ibu setuju
je cakap hubby!!!.........

...so u all doakan ibu iye,selamat pergi dan selamat balik!!!sesiapa yang rindu
kan ibu itu,,pandai2 lah sms ke/emel or pesanan dalam blog..heee.heeee..
lastly ibu mohon maaf kerna kalau ada blog ibu tak kunjungi,coz line kat kampung
ibu ini agak kureeeennnnng sedikit tak tau lah sebab apa munkin balik bukit kut!!!
maafkan ibu ok hari jumaat yang mulia ini......

11 comments:

Gieyana said...

semoga selamat smpai dan pegi yer..

<> hmm..tgk reply komen kt entry sy yer..panjang benor sy reply!kahhhh!

[-suziey-] said...

waaa jauhnya nk g kenduri kawen..hehe..sessambil bercuti la yek..selamat bercuti as..semga selamat pergi dan kembali..hati2 di jalanraya:)

p/s: thanks for the l;ovely gift..dpt hr rabu tp xberkesempatan nk buat n3..nnti kita buat tau..thanks so much ..im loving it :)

CINTAMANISZ Lite said...

Gi Ganu ye? Leh le shopping apa2 yg patut kat situ sekali ye??
hehe..

Semoga selamat..amin

fazilzura said...

salam ibu .. insyalah
zura akan mendoakan nya..

** ganu belah mana ibu ??
zura raya nnt ler balik ganu.. mmg tiap thn raya kat ganu nungg.. kat KT ..

syahadah said...

ibu mmg tak seronok jln tanpa hubby..nak jaga anak2 pun senang..saya klu tkde hubby amat malas berjalan..serious

fiza said...

Happy Holiday Ibu, have a save journey :)

Ayu Jaffar said...

waaa best nya dpt jenjln
bole shopping raya sekali nie :p

ibu_umairah said...

gie..as dah baca!!!hee.heeee....bergantung pada lense juga kan....nak pujuk hubby lah suruh beli lense yg mcm gie punya itu

ibu_umairah said...

suziey:oo dah sampai yeeee.......benda kecik jer!!!!!!tanda ingatan kan....

ibu_umairah said...

kak alona:shoping tak pun.....pansa sangat tak tahan lah kak!!!!!!

fazilzura:terenganu kat besut,tapi menginap kat KT

syah:betul penat kalau bejalan tanpa hubby kan

fiza:ok

fazilzura said...

oh besut ker..
zura kat KT..

Stay otel ker

~tetamu istimewa~

~My Memory~