clik-clik di sini

16 Jun 2009

aktiviti hari sabtu kami pergi janda baik 'pahang'
sebab ayah ada kerja sikit kat sana....

erm...erm..jangan tidak nak hilang kan boring ibu amik lah
gambar2 umairah!!!!!



salah satu lokasi ke janda baik...ada air terjun,tapi tak pasti
boleh mandi ke tidak!!just ambil gambar jer.......
lama jugak kami lepak janda baik,sementara tunggu ayah selesaikan
kerjanya.......

16 comments:

...Te-are... said...

wah...pandainya umairah posing... cute plak tu... ;)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Janda Baik... tempat tu cam Misteri kan?

Teringat time shooting video raya Bintang Kecil dulu di Janda Baik...

Umairah ni mmg RATU POSING ek?

Hezesuze said...

laa ingatkan g berkelah..awatnye x mandi manda...besh woooo...hehe

p/s gambo blatarkan air terjun tu chantek bangat...

syahadah said...

sure best kalau mandi..sejuk gituw..
rambut umairah canteklaa....curly2 gitu

[-suziey-] said...

waaa so sweet la umairah posing:)

atty's said...

wah..sgt cantek awek tu..terpikat fir.

MAMASYAZA said...

pandai umairah bergaya.... boleh jadik model ni

As said...

umairah... sempat posing ya... kat pokok munger... peh tuh kat air terjun la plak... suka rambut kenting dia.... comeiiii

neezareef said...

last time g janda baik sbb ade team building..syok gak mandi kt situ sejukk airnye

CINTAMANISZ Lite said...

Umairah..mata tu ikut sape? ikut ibu ke ikut ayah?

ibu_umairah said...

te-rae:jgn di puji lebih2 nant kembang pulak!!!hee.heee

mamaqarpo:betul,ibu takut sangat bila waktu dah menjelang mlm...umairah memang pantang kalau duk depan camera

hezesuze:tak plan nak mandi..coz ayah nak cepat habiskan keje..uwaaaaaa

syahadah:rambut umairah betul tu,real punya!!ikut ayah dia

suziey:tq...tq...

atty:huuu.huuuu..aweks?tu lah anak sape la tu

mamasyza:jadi model...wah...boleh ker???

cintamanisz:mata ikut ayah dia......sume ikut ayah dia...

neeza:memang best mandi kat situ,,tp tu lah just plan nak teman hubby jer

as:kiter pun suka dengan pokok tu...

ieda said...

salam dik ...

heheheh biar lambat asal hasilnya menawan dik ..
so dari skrg kena polish lebih2 utk mendapat hasilnya di usia 32 nanti .. heheh

uik pandai si kecik tuh posing .. cam anak akak jugak .. hermm budak2 zaman skrg kannn

Rinna said...

Wah Janda Baik..teringat ada wat Team Building kat D'Ark.. :). Best kan. Nyaman je kat sana.. :)

sis_nita said...

salam ziarah.. cantiknyerr blog.. amvoiii.. besar mata anak dara tu.. cantikk..!

iNa said...

pndainye posing....comei.. :)

niza said...

penah gi janda baik..dia leh mandi...tp x kat area air terjun tulah...kawasan lain...

~tetamu istimewa~

~My Memory~