clik-clik di sini

19 Jun 2009

~malam tadi yang agak keboringan~

ini kes hal malam tadi......macam biasa,pas je pas mahgrib ibu
settle kan keje yang masih belum selesai iaitu iron baju n lipat kain!!!
lepas itu dapat panggilan telefon dari ayah,'ayah balik lambat malam ini
sebab ada keje sikit.......+so ibu/umairah layan lah tv,check punya check ek eleeeeehhhhh
cerita i'm not single?beratus kali sudah filem ini ditayangkan,,,nasib baik astro
jauh dari rumah,kalau tak dah lama ibu gegarkan bangunan astro itu
(cewwwwaaahhhhh macam kuat sangat)

hati amat membara..pikir punya pikir!!!ibu layan dvd cerita ''ong bak''
lakonan tonny ja,puas hati.....lagi pun ibu tak tengok cerita ini
lagi hee..heee.heee!!!walaupun dah berbulan-bulan cd terpengap
kat dalam box..

lastly....ibu layan program 'pemburu hantu' chanel 4,ibu
selalu folo cerita nie,ok lah jugak!kebetulan ayah sudah pulang
so we all tonton bersama....nak harapkan ibu tengok sorang-sorang
minta maaf lah...ibu kaki penakut juga haa.haaa.haaa

13 comments:

<< s| tED| >> said...

wah wah wah!! Nak jadi ingkedibel hak lak ek..?? sebbaik jauh bangunan tu klu x esok musti kuarpaper ni!!

sis_nita said...

bila pk2.. rasa menyesal lak langgan astro kan.. sbb byk sangat yang diulang tayang.. tapi kalo harap nak menengok tv1, tv2, tv3 dan yg lain.. tak mencabar mata lak.. huhu!

besh ke pemburu hantu tu..? akak ni kalo aderr tajuk2 berkaitan hantu, mmg idak lerr penah nengok..

Hezesuze said...

pemburu hantu mesia ni x real sgtler..try chanel 711 astro kalo x silap ler..ada citer real beb...

neezareef said...

eh sy pn suke nengok am not single tuh

ibu_umairah said...

ted:ibu pikir juga...kalau ikut kan hati!!hari sure kuar paper muka depan...haa.haaaa.haaa

sis_nita:betul la kak,menyesal pun ada....

Gieyana said...

layan citer rupanyer..kita dh lama x nengok citer2 nie... :d

niza said...

astro stended dia la dok ulang2...hehehe...

syahadah said...

astropun lama tak tgk..kalau nak gegar..jgn lupa panggil...nak buang pampers nabila kat depan ops dia jugak ni...ntah paper skrg ni..nak untung jekk..iklan byk!!

Rinna said...

Betul tuh Astro nie melampau betul.. asik2 ulang2 citer yang sama..Kak Rin nak join gak..kalau Ibu Umairah nak gi gegar..Bgn Astro tuh.. :)

MAMASYAZA said...

kalo nak gi gegar bgnan astro tu nak ikut gak..roger roger tau...mesti mencabar gilerrr

...Te-are... said...

ya lah ibu... skrg nie asyik ulang je cite2 kat astro... AF yg br abis aritu pun dok ulang2 lg... yalah, te-are pon nak ikut gegar astro tu if ada rombongan ke sana... heheheeh

atty's said...

penah lor tgk 2 kali kot..bhusan asteruk ni asik ulang tayang..tayang ulang2..

ibu_umairah said...

ok all geng member blog yang kucintai!!!kita buat pakatan...gegarkan astro!!tema baju bentuk ninja turtle...haa...haa.....apa lah rupa kita nanti yer

~tetamu istimewa~

~My Memory~