clik-clik di sini

22 Jun 2009

story hari jumaat malam sabtu....heee...heee...lambat
up date!!!!tapi tak per lewat 2 hari jer.........++++++++++++

~bangi kopitiam di ulu taman melawati(ulu kelang),tempat kami dinner mlm tu~


1=soya cincau air umairah
2=kopi pekat air ayah
3=tak tau ape nama nya..bunyi macam sepanyol jer,tapi
campuran nye ada 3 peringkat...''bahagian bawah gula merah+
bahagian tengah susu+bahagian atas teh....rasanya

jangan cakaplah,sampai bawa termimpi-mimpi tau....haaa..haa.haa''
bab makanan:1-roti bakar+telur hancur(menu ayah)
2-laksa johor(menu ibu)
jangan ditanya manakah rupanya,nampak kuah jer!
lapoooorrrrnyee kes.........

sempat berposing tau....walaupun tengah makan!!!!!

menu umairah ''nasi ayam hailam'',lambat sikit sampai
sebab en.ambil order tu terlupa.......angin jugak lah
umairah,sebab makanan kami dah sampai,makanan dia
tak sampai lagi!!!!!
*ok nak cerita sikit,kedai nie kepunyaan bekas kumpulan
search iaitu ''kid''pemain gitar.dah banyak cawangan dia buka
kopitiam nie tau..antara nya sungai buluh,wangsa maju!!
selalu juga we all lepak kat sini...best dia punya tempat,makanan
pun ok,lazat di sukai ramai hee..hee..he!!*




3 comments:

Jiey^Mien said...

Amboiii.. Bestnya la hai tgk air tuh.. Terus jadik haus.. =)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

AIR tu.. yg 3 Tingkat tu... Masuk yg ni dah Dua BLOG Promote AIR tu... NAAAKKKK... teringin nyer... (nasib baik tak ngandung

:D

mummYaeesh said...

klu kat kedai mamak..tu namanye 3 layer tea..hiks

~tetamu istimewa~

~My Memory~