clik-clik di sini

10 Jun 2009

sudah kah anda sekalian sudah melanggan chanel baru di astro ''MUSTIKA''?
ibu sudah melanggan nya,baru 1 minggu..ok lah ceritanya!!tapi kadang2 siaran
astro suka ulang2 lah cerita nya,macam bosan pun ada...tapi tak per lah baru rm12.90...!
~sebenarnya ibu pujuk ayah hee..he...he,boring lah stesen tv yang lain,hampir
kesemuanya indonesia tak suka ibu!!!tambah lagi chanel prima ''INTAN''
ya allah lama bebenorrrrr.....dah naik meluat tahap trauma!!!
chanel B4U ada hidustand best2 gak,so ibu layannnzzzzzz..............................
chanel warna/chanel citra ok lah juga!!!
ibu pikir sejenak! cerdikan astro,diaorg tutup chanel kirana (122) and then
diaorang buat pakej...kena bayar pulak siaranya!!!erm tapi tu lah
siaran tetap diulang2,sampai kan ada 1 cerita melayu ''laila isabella'' lakonan
nasha aziz/rosyam nor dialog nya umairah boleh ingat 1 persatu.....
~plzzzz lah astro siarkan cerita yang lain pulak contoh nya koleksi ''AR BADUL'',SALLEH
YAKOP,banyak lagi kan!!malaysia nie kan banyak cerita,tapi kenapa harus belaku
cerita diulang-ulang!!!ohhhhhh goddddddd...~

5 comments:

Jiji said...

memang membosankan sgt!! kadang rasa macam cheated je ada astro ni. boring asik recycling!!@!~

~Atie+Farid~ said...

kak...mmg betul..gerammmmmmmm sgt ngan astro ni...pandai dorg nak tipu pengguna kan...tak psl2 nak tgk cte baru kene langgan Mustika plak...bistu pe motif Ria & Prima...pastu cte Indon die bg free plak kan....geremmmmmmmmm bangat..rase mcm nak boikot je astro ni...

efamaira said...

memang pun ibu umairah.. astro ni cerdik btul ek.. kirana di potong nye pastu digantinye mustika kalo nak kena byr lak tu.. ishh.. ishh.. lagi satu astro ni tak sah kalo citenye tak diulang2.. naik buhsan dah.. adooiiyaiii..

Emy Omar said...

Betul la tu ibu Umairah,diaorang tutup Kirana dia buka Mustika pastu kena bayo..citer dok la ulang2 yang sama..
Re:Kita dah follow awak balik..salam kenal eh

...Te-are... said...

kat umh te-are lom lg langgan mustika tu... abg te-are tgh fikir 2-3 kali gak coz dulu pernah langgan yg special channel tuk ari raya slama sebulan tp rancangannya sama je...berpuluh2 kali ulang... btol ibu, astro tutup kirana & buka mustika yg kena byr... lg 1, dlm mustika ada channel tuk komedi kan, sure lps nie movie or cite komedi masuk dlm channel tu... ~nggeeee

~tetamu istimewa~

~My Memory~