clik-clik di sini

16 Jun 2009

gambar-gambar di bawah sebenarnya dah 2 minggu heee..heeee..
tak perasan pulak ibu....apa lah ibu nie!!!!
capture gambar2 umairah di sawah on the way balik kl dari
kampung ayah 'sabak bernam'!!!!!




lokasi ni di sungai panjang 'sungai besar'...nak kenal kan umairah
ini lah sawah!!!!cerita lah serba sedikit asal-usul beras yang kita makan itu......
ayah beriya-iya sangat nak tunjuk pada umairah!!!masa ini ibu malas
nak jadi model coz ibu ada ''penyakit perempuan''faham2 je lahhh!!!

4 comments:

MatAhaRiKu said...

eh kak ni kat tanjung karang kan? klu tak silap la sy n team penah buat kajian (projek akhir thun 2006)kat sepanjang terusan cam last pict lam n3 ni..tp tak pasti arr the exact terusan coz byk kan..nway besh kat sana..

[-suziey-] said...

hahaha..nk kenal kan umairah ngn sawah? awat dia xpnh tgk sawah in real eh..ok la tu..hope dia xconfuse cam aQeel confuse jmpe kuda buat bunyi dog:D

EIJAM'S FAMILY said...

cantik gbr last sekali tue.. dr atas kebawah yerk..

ibu_umairah said...

matahari:sebelum tajung karang......cantik pemandangan sawah kan...

suziey:dia x penah tengok sawah!!haaa..haaa...budak bandor la katakannnn!!!

eijam:tq puji kiter....

~tetamu istimewa~

~My Memory~