clik-clik di sini

30 Jun 2009

diri dah tak terkawal....

dah 2 hari intenet problem,lembap nak mam***!!!!bengan betul lah,
nak buka email pun susah,,tensioooonnnn!!
ibu dah rasa jadi macam tahap niee(tengok gambar di bawah)..ape ke rupa nie
ibu x tau la pulak,,gaban kut?

i hope u all tak marah ek..ibu tak round2 blog u all n bagi
comen!!!maafkan ibu....broadband punya hal le nie!!!
tiap2 bulan bayar tak penah miss....pelik betul
ibu tengok....jari-jemari pun dah
mula nak tekan2 laptop!!!!

p/s:g umah a.ngah jap,semata-mata nak up date blog!!!

p/s:ibu rasa esok kalau sempat nak pegi celcom kat T.T.D.I,
nak tanya apa masalahnya......susah kan hidup org
jer benda alah nie!!!

6 comments:

T.u.Y.a said...

sama la ngan tenet kat umah kita..
siang mesti x leh nak log in..
malam laju je ok nye..
apekehal agknye streamyx kita nih..
bengang tol gua..hehehh

MaMaQaYPo FaMiLy said...

sama jugak... guna Streamyx pun Problem gak... TENSION!!

lily azliyana @ mama zara said...

ibu umairah guna celcom broadbnd ker. sbb sy pon mengalami nasib yg serupe. dhla kat opis serba serbi dh kena blocked. blk umah internet lembap plak. sgt menyakitkan hati. ade kwn kat penang pon kena yg same. bl call celcom, celcom bg alasan network prob..huh!

mummYaeesh said...

wah gigihnye siap gi uma angah lagi tu... byk2 sabar yerk!hiks

syahadah said...

patutla ibu tak lepak umah kita..takpe ibu..gi je serang celcom tu...kita bayar taw..wajar dpt servis yg baik!!

ibu_umairah said...

TUYA:stremix mlm pulak laju...erm apa ek masalah nye...tak faham

mamaqarpo:sama juga yer..mest terbakar kan hati

lily:oo ade juga senasib ngan ku!!

mummyyaeesh:tq,sejukan hati kite

syahadah:wah bg sokongan....ada alasan tau ibu tak lepak umah u,,,,nasib baik faham

~tetamu istimewa~

~My Memory~