clik-clik di sini

10 Jun 2009

ibu dapat award dari miszmama
~to miszmama tq yer kena sudi beri ibu award yg cantik2 nie~
i likeeeee


sungguh menarik.....award2 nie kan....!!!sesiapa yang
mengyinggah ke blog ibu nie,jangan malu+jangan segan sila amik
award nie yaaaaa.....sayang korang........

p/s:mcm mana nak dapatkan award2 nie yer,dia ada laman blog sendiri ker
bukan ape ibu teringin nak bagi award kat member blog......!

8 comments:

efamaira said...

ibu umairah rase nye kalo tak silap award2 tu sume wat sndiri tak tau ar kalo ade laman web tuk award yg efa tak tau..

syahadah said...

ibu..saya rasa saya pun kasi jugak tau ibu award ini..sure ibu tak jenguk ni...UWAAA

Ena said...

ibu (adehh cam ckp ngan mak la plak ihiks)
award2 tu sume buat sdiri n kasi jela kat org...
buat jek yg simple2 tp jgn lupa bg kat kiter skali ek ihiks..

ibu_umairah said...

syahadah:oooo yer ke,kiter tak perasan lah tu...so sorry my dear!!!

ena:ok tq

Mummy Dasy said...

Betul ah akak pun teringin nak wat camtu

kakyong said...

ibu umairah, sebab daku yg jenguk, so daku terima lah award ini.. syahdah pun ade beri award yg sama pada daku... ;)

[-suziey-] said...

waa meriah nye awards:D

iNa said...

ibu umairah...............
ina amik award ni yer..hihihi..
sbb cute sgt...
tq...tq...

~tetamu istimewa~

~My Memory~