clik-clik di sini

12 Jun 2009

post petang jumaat.....family ibu sudah balik dari bercuti!mlm tadi
a.long family+mak+ayah sampai rumah ibu pukul 12.30malam(damansara),
(memang dah plan balik dari bercuti mereka akan tidu rumah ibu 1 malam sebelum
nak pulang ke melaka)
#erm......banyak cerita diaorang kongsi pada ibu,sambil bercerita sambil menonton
photo,banyak photo2 yang menarik!!!walaupun ibu tak ada dalam percutian ini,ibu
tetap gak nak kongsi cerita ngan member blog...wajip dipapar kan dalam blog untuk tatapan#



Photo Albums at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com

my parent's




my bro_2+wife n anis(anak yang bongsu)

sepupu2 umairah......

my bro 1+my bro 2....bersama anak2 nya!!!

sekitar 'masjid kristal'



my sister in law(wife abg 1)/anak yang num 4

aksi-aksi nur dini yang pandai bergaya




abg_2/bersama akmal(yang sulung)




atuk bersama-sama cucu-cucunya...


my bro/kakak ipar.....
apalah abg ibu yang tunjuk tanda bagus tu!!!maybe kereta dia kut...
hee.heeeee

sempat jumpa jiran lama sewaktu di kem polis dulu.....
selepas bersara mereka pulang ke kampung pasir puteh,kelantan
air terjun di kelantan




gambar2 penuh bergaya......
''syiqah+syiffa+afiq+akmal+fatin n anis''





sewaktu membeli-belah....














bersiar-siar di kuala terengganu






Digital Scrapbooking at WiddlyTinks.com

abaikan lah kalau gambar ni tunggang terbalik,,dan cerita ibu kurang sempurna ok!!!
apapun ibu berjaya masukan post untuk hari jumaat nie...memang seronok kan
kalau bercuti dengan family nie+tambah2 lagi dengan keriuhan anak masing-masing..pasti
keadaan amat 'happy''.........
#lastly tq pada mak/ayah/family a.long n family a.ngah bagi buah tangan
kat ibu sekeluarga#

16 comments:

atty's said...

suka tgk editing gambo ..cantek.

Gieyana said...

mesti best kan bila jalan2 nie..duit ajer yg x brapa best..cepat abis..hehehhe..
~ Owhh..bila ler kita bleh p Terengganu plak!

ibu_umairah said...

atty:tq bagi pujian kat ibu.....hee.hee..kembang!!

gieyana:betul tu kalau nak jalan jauh2 nie,kena spare kan duit banyak2....baru ada semangat....haa.haa.ahaa

U-jin said...

besnya jalan2..cantik gamba2 after edit..

Yan said...

byknye gambau..

Mr . K said...

salam...
anak2 anugerah Allah yg tak ternilai harganya...hargailah kehadirannya ke alam ini, nescaya mereka akan mengasihi kita...

Anak2 itu rezeki, rezeki itu dtgnya dpd ALlah, Allah itu Tuhan kita, maka selayaknya kita bersyukur setiap anugerahNya...

Nana said...

wah beznye g cuti2

lieya shayunk said...

wah,,,cuti2 msia gitu...bestnyer...hihi..

mummYaeesh said...

syoknye la cuti2 dgn family ni... weols tak smpai lagi msjid kristal tu..woohoo

awat uols tak join skali! (ke uols tak bgtau kt n3 di bwh nun) tak smpat nak khatam lagi..hiks

...Te-are... said...

swonoknya g jln2...xpe, next time ibu leh ikut... teringin sgt nak g masjid kristal... ;)

Krasz bAtu said...

seonok dpt p bercuti
i cuti cuti kat umah jee

syahadah said...

byk nye pic..tumpang enjoy!!

ila de cute said...

seronok kan jalan beramai ramai dgn family...meriah je rasa...

ikiqzana said...

mak aii.. byk nyer gmbr. puas betol zana negok.. best kt klu dpt bercuti mcm ni...

Ayu Jaffar said...

waaaa rajin nya edit gambar, pasni mama yaya nak belajar la dgn ibu_umairah... :p

[-suziey-] said...

tantek la hasil editing gambo2 tu...sonot je nmpk percutian tu..syg ibu-umairah xde:D

~tetamu istimewa~

~My Memory~