clik-clik di sini

17 Jun 2009

rasa mahu menjeriiiiitttt............


agak ketinggalan ibu nie...tak tau pulak cerita manjalara diulang semula
,tapi kenapa mahu di tayang kan semula?ermmm...pelik,pelik,pelik!!!!...
ibu suka manjalara nie,ibu tengok cerita nie sampai habis.....
tv3 nak tiru astro ker?plz laaaaa.....merayu sangat nie.....
haaaa.haaa.haaaaa

20 comments:

Noina said...

emm..betul2..ina sokong..hehe..buat apa yek ulang?ina ingat siri no.2 dia.tgk ulang balik..huhu..

iNa said...

huhu....ina pon tertipu jugak....
ingatkan siri num.2.....rupenye ulangan.....

ikiqzana said...

org kata cite ni best.. tapi zana xde masa nk negok... huhuhu...

...Te-are... said...

te-are ingat sambungan manjalara... but bile tgk penampilan sheila rusly masih seperti dulu, mesti ulangan... coz te-are x tgk manjalara nie awal2 masa 1st time siar

Fara_Adura said...

Tue ar pasal ibuumairah..huhu..sangat buhsan tgk cite 2 x.Padahal rasanya baru aje abis manjalara tuh.. xde cite besh da ke tv3 neh..jimat kos agaknye

syahadah said...

dah takde ceritalainla tu ibu..bayak siaran duk tayang mlm2..so siang dah kurang modal

U-jin said...

kih2..ingatkan citer manjalara 2 beia tgk ghupanye M1...agak nya sbb tv3 anibesary kot..ulang tayang balik....
yg ni x yah tgk sgt pong xper...

<< s| tED| >> said...

ekekkeke.. ulangan je lah sis... tv3 kate ikut permintaan ramai.. sape lah yg minta tu gak nye.. klu manjalara2 ok gak. hik hik

fizanordin said...

ohooo rupernye ramai juga yang tertipu ye.frust tau...dr hari khamis lepas biler jek habis matahari,hati ni dah teruja nak tgk manjalara hari isnin sbb sangkakan part2 punye vers.upernye ulangan...alamak!kite mmglah suker tgk manjalara ni dulu tak miss tp klu ulang2 dalam jangkamasa terdekat...empppp muak gak!

[-suziey-] said...

eh tu bkn siri 2 ke? maklumla xtgk dulu..sbb mcm xminat..ekeek:D

As said...

yg best nyer kami x pernah tgk citer ni... hehehhe... tp dengar budak² opis kata best

neezareef said...

dulu suke la tgk
tp dah tau cter ni meleret2 pjg bejela2
jd mls dh nk tgk
tade excitement dah ptg2 nk layan slot akasia

Anil Wanina said...

dekat paper smalam leh plak tv3 bg reason kata dia tayang semula manjalara tu atas permintaan ramai... cehhh.. alasan tak konkrit..

sis_nita said...

samalaa.. akak ponn hengat TV3 dah nak tiru astro dahhh.. ulang tayang citer2 lama.. jgn lepas ni TV3 lak wat siaran berbayar, udah lerr..

fazilzura said...

haah kan .. ingt kan cite baru ..
rupe nye ulangann

Mira said...

salam...

heheheheh mira ingat mira aje yang ketinggalan..yelah benggang jugak bila manjalara ni diulang. ingatkan yang baru punye, punyelah excited menunggu tapi rupanya hampeh...nampaknyer stesen TV sekarang ni asyik ulang aje citer lama..

re : tima kasih atas ucapan tersebut..mira amat menghargainya.

atty's said...

dulu suka ar tgk manjalara nie..
tapi kalo diulangtayang balik.cam hampeh je..
kot citer tu satu jam leh ar layan..ni berminggu2..bhusan.

kakyong said...

ohhh.. daku dah lama tak layan tv3.. ulang pkl brp tu?

ibu_umairah said...

kak yong:isnin-khamis kul 6.30petang!

mira:sama-sama

ibu_umairah said...

5 hhhinaaann sasnn niiki iijn nnnnji ASSKSIOOOOOMKKnnhjiaakskiiiiiiiuiiiii jhjjjjj jhjhjhhhhdhbnnfvvvfnvvvvnhddb nbbkm jjkkjjjj hm;;;;,aikkkkkm kkmmjjjnn n jj njhnaahhbh mmmn nhbbb bbbbbbnhnmmjnbg hhhjnjnjaaahshs iiuje mkkjkjhmmmmmmmmmnm jjnhi hbhhbbh

~tetamu istimewa~

~My Memory~