clik-clik di sini

14 Jul 2009

Bawa pelancong makan western

post untuk hari ini....tapi ini cerita hari ahad nyeee!!bawa umairah
makan western food di sungai buluh.....

sebenarnya....ibu masak tengah hari itu tapi umairah tak nak makan!!
umairah cerewet bab-bab makan ini,

hari yang sama jugak a.ngah/k.ipar ibu balik dari n/z..




inilah pelancong yang ibu maksudkan itu.....hee.heee...

menu umairah makan malam itu..''cendana chicken chop''
memang antara tempat makanan western favorite we all di
sungai buloh ini laaaaa!!!!!





ibu/ayah tak makan...just minum air!!teman kan anak dara ni je..

*masa ini badan ibu pun dah rasa tak sedap+macam nak demam pun ada...
maklumlah penat kan jaga anak-anak a.ngah!!!!!!!!.........*

note:sorry tak banyak cerita,badan ibu masih letih lagi lah.......


4 comments:

ikiqzana said...

best nyer makan western food... teringin plak.
la nk demam ker.?? jgn lupa makan ubat tau..

syahadah said...

anak sayapun suka mkn western food ni gak..mmg klu gi kdi mamakpun gi mkn western gak..mmg ibu..klu anak2 nak mkn..kita mcm tak sedap hati jek klu tak tunaikan..apa lg bab2 mkn ni kan

~sall said...

sall baru je baik demam.ni tengah musim demam mama.minum air byk2 k.

CINTAMANISZ Lite said...

Bukan main lagi umairah ngan western food dia..ngan hp dia..
Amboii..anak dara As ni..hehe..

~tetamu istimewa~

~My Memory~