clik-clik di sini

10 Jul 2009

more photo N/Z...

lagi gambar N/Z disiarkan di dalam my blog

#anak-anak buah ibu,sibuk suruh ibu letak gambar ayah/ibu
mereka dalam blog ibu......mereka kata nak buktikan peniagaan susu
''alpha lipid'' memang terbaik!!''bukan sahaja boleh membantu orang sakit,
selain itu jugak boleh bertambah pendapatan untuk keluarga.....#

sabooor je lahhh.....nak tak nak turutkan jugalah!!!ergggg
tapi bukan niat ibu nak tonjolkan susu ni tau..rasanya semua org
tau!!!!!ibu low profile minum untuk seisi keluarga je...


group ''alpha lipid'' from malaysia

my bro n sis (k.ipar)
*memang rezeki diaorg nie,kebetulan tarikh diaorg berlepas ke
N/Z iaitu 5/7/09 adalah hari ulang tahun perkahwinan
yang ke-12 tahun,kiranya nie boleh honeymoon sekali....n hadiah
paling penuh bermakna*



#kawasan hotel mereka menginap#


note:yahooooo lagi 2 hari tugas ibu akan selesai sebagai b/s!!!!
memang dugaaan/kerenah yang begitu mermelukan kesabaran
yang banyak....nanti akan di kongsikan bersama!!tunggu entry
seterusnya!!

11 comments:

As said...

bestnyer.... sonok kalo dpt pergi NZ...
sure jadi kenangan terindah... pergi time anniversary....
kami pun bila la dpt pergi.. huhuhu

CINTAMANISZ Lite said...

As; NZ ni mmg negara yg akak tingin sgt nak gi sejak form 2 lagi..pasal masa tu subjek Geografi ada belajar pasal NZ. Cikgu yg ngajar pulak penah pi sana..dia citer pengalaman dia yg best tu..terus akak pun tingin nak gi sana. Tp..sampai la ni takdo rezeki layi..heheh..

sis_nita said...

bila laa akak nak sampai sana..
huhu!
hmmm..
dalam negara nehh nak pergi pon..
masa tak ada..

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

sronok nya main2 salji di sana... my dream!! InsyaAllah 1 day, akn jd kenyataan ;)

My3Akids said...

Wah bestnya...biler ler dapat pi sana yerk...hehee

U-jin said...

wow...besnye...pi nz...kita ni dpt ler pi ns...negeri sembilan jor..ahaks

ibu_arifa said...

bestnyer.. tgk gambar pun dah rasa best.. ni kan pula kalo dpt jejak kaki kt sana..
bila lah turn kami pulak nih..

kakyong said...

best nya.. dpt gak merasa salji yer...
bila la dpt ank men salji nih...

Ummi Salsabila said...

bestnye abg sharib da gi sana..
kak as bile lak?
dorng btol2 biz alpha lipid ni..smpi da NZ..

neezareef said...

nice view kt sana tu ek..npk sejuk nyaman je

[-suziey-] said...

waaa tantek nye view..syiok btol..ni msti usahawan alpha lipid yg berjaya smai dpt melancong ni:D

~tetamu istimewa~

~My Memory~