clik-clik di sini

10 Jul 2009

photo from N/Z...

bila lahhh ibu nak jejak kaki ke n/z nie?

*ibu dapat beberapa keping gambar dari a.ngah melalui
emel,,,,tanpa melengahkan masa lagi ibu terus
nak buat post untuk hari jumaat*

x pe kan....nak tumpang happy!!!hari ini adalah hari 4
a.ngah ke n/z...anak2 a.ngah pun tak benti2 menghitung hari
bilakah ayah/ibu mereka pulang!!!walaupun mereka tau parents
diaorg nak balik hari ahad,tapi tu lah anak2 kan!!hati mereka kita tak tau
macam mana rasanya untuk menahan rindu!!
tapi sekarang dunia dah semakin canggih we all berhubung melalui
3G



8 comments:

~~ciklinn~~ said...

huaaaaaaaaaaaa cantikknyer NZ... kalu gi bawak linn tau...

Ibuhani said...

wah....anak k. ani yg sulung kat sana jugak...dia di Wellington...dia kata skrg ni tgh winter...sronok kalau dpt bercuti kat sana kan?

~Atie+Farid~ said...

alahai....canteknye.......my dream ni....

syahadah said...

wah..canteknya snoww!!

Fara_Adura said...

Beshnye.. jum pakat ramai2 wat gathering @ NZ..kikiki..cam duit bertimbun kan..ihiks..:)

Gieyana said...

Ishhh..bila ler kita bleh smpai sn kan! mesti best woo kalau bleh g sn..:D

ibu_umairah said...

ciklinn::ok standby je lahh...bawa beg besar sikit ok.....haa.haaa

ibu hani:ohhh memang seronok kalau dapat g sana!!!kena kumpul bajet nie

atie:ok kite sama2 mimpi mlm nie....

syahadah:kalu kat malaysia ada snow kan best..hee.heeee

fara_adura:wahhhh...amat besoorrrr modal nya tu,,,,he..heee

gie:ishh...ishhhh.....kalau dapat g memang x ingat nak balik malaysia rasanya....kehhhh3x

sis_nita said...

cantiknyerr..
terutama view kat salji tuhh..
hwaaa..
nak main ais kepal..

~tetamu istimewa~

~My Memory~