clik-clik di sini

16 Jul 2009

ole-ole dari N/Z

salam........pagi khamis

agak lambat kali ini ibu post entry,maklumlah badan belum lagi
mengizinkan!!tapi hari ini ibu gigihkan jugak......just nak tunjuk ole-ole
yang ibu dapat dari a.ngah!!tak banyak cuma t'shirt+keychain+
pen n cap..

a.ngah cakap barang/makanan agak mahal di N/Z...
barang yang ibu dapat ini pun dah total duit malaysia rm120!dari
segi pemakanan tak de masalah coz ade restoran islam yang dipenuhi
tukang masak melayu yang berasal dari malaysia...menu masakan
memang selera orang kite!tapi harga nasi goreng kampung
rm25...wow terkedu ibu dengar.......!!best memang best negara yang aman dan
bersih.....tutur bicara pun amat tersusun sekali bila kita mahu
minta bantuan!!

*erm itu lah cerita serba sedikit.....harap u all enjoy!!

12 comments:

sis_nita said...

beshnyerr dapat ole-ole..
cantik cap tuhh..
berkenan lak akak..

ila de cute said...

best kan bila dapat souvenir... kami pun suka..heheh

INTAN said...

wah...dpt sebeniar mmg best

Mummy Dasy said...

bestnye dpr sourvenir jauh2

fazilzura said...

huhu besh nye dpt cenderahati dr NZ..

** meh arr pos kat sini skit

[-suziey-] said...

waaaa syiok arr dpt ole2..

lieyalatif said...

bestnye dpt adiah...best2....

CINTAMANISZ Lite said...

Seronok ye dpt ole-ole NZ. Tapi kalo dpt t-shirt ALL BLACK lagi best, kn..hehe..

~Atie+Farid~ said...

bestnye dpt souvenir dr NZ.....

ibu_umairah said...

sis_nita:cup tu untuk my hubby....as pun suka gak

ila:best sangat..hingga bawa tidu

intan:hee.heeee

mummy dasy:jom g n/z nak?

fazilzura:pos..alamat?hee.heee

suziey:teruja tau..

lieya:kenangan ye kan..

cintamaniz:t'shirt mahal kak,...cantik memang cantik

naurah makwa said...

mahalnya kak..

ibu_arifa said...

syok nyer dapat ole2 dari NZ.. tp mahal kan.. kalo murah sure leh beli byk2.

~tetamu istimewa~

~My Memory~