clik-clik di sini

8 Jul 2009

pasangan saya.....

TAG DARI FIZA


-Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya
rumah mak(ibu),coz my hubby friend ngan a.ngah(abg ibu)...ketika itu ada majlis doa selamat!!


-Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan
hormati perempuan,kaki lawak,sabar.....dan tak suka buat sesuatu dengan tergopoh-gapah.


Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda …
...dating tak de lah,,we all kalau keluar ramai-ramai..!luahkan
perasaan dalam phone,''awak suka saya tak?,kalau awak suka,saya
nak amik awak sebagai isteri saya!!!''hati ibu cakap,eh mamat nie
jiwang nyee.........

Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
kawan jun2003+tunang okteber2003+kawin disember2003
(jarak usia ibu/hubby 10tahun)

Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
bulan 12 nie genaplah=6 tahun

Kejutan yg pernah dia buat pada anda..
tak ingatlah...............

Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga?
mestilah we all nak bekekalan sepajang hayat,mendidik anak dengan sempurna,
n bahagia macam orang lain.....

Bagaimana dia melayani karenah anak2 ?
terlalu penyabar...kerenah anak!!tunaikan apa sahaja yang anak mahu....walaupun
keje terlalu padat,dia bijak menggunakan waktu untuk bawa anak pergi makan n jalan-jalan!!
*sometime,ibu cemburu jugak hee.heee.....

Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda…
sangat okey....hubby pandai amik hati mak n ayah ibu!!!family ibu senang
dengan hubby,ringan tulang,apa2 masalah semua cerita ngan hubby dulu,
pas tu baru ibu tau!!!erggggghh......anak2 buah pun mudah mesra ngan hubby
ku ini,,,panggilan ''pak.busu''


*selesai..................*

12 comments:

sis_nita said...

kawan jun2003+tunang okteber2003+kawin disember2003

bagus nehh.. tak tunggu lelama.. macam akak gak.. huhu!

mummYaeesh said...

wah ni mesti bercinta lepas kawin ni..dlm masa 6bln sume setle..best2!

Ena Qaisya said...

vavava beza 10tahun ek tapi nampak cam hubby awet muda jek ihiks..

isabelle said...

senang citer.
sap sap suiii...
xyah bercinta meraban lama2 kan? hahaha

[-suziey-] said...

waa sempoinye ajak kawen..ekekek:D bercinta lps kawen la ni..

syahadah said...

wah...gamble nye hubby ibu..mcm tula hubby saya..kami tak bercintan cintun sgt..dah kwen baru bercintan..!!

lieyalatif said...

hihihihi rock sungguh your hubby....cara die lamar sempoi gile...best gak tuh.....hihihihi....kenangan tuh...

MatAhaRiKu said...

wah bgusnya..sy suka couple yg mcm ni..berani..kak...lama dh org tak pgl sy dgn Fiza..tu cuma kt kg n time2 sek jek..kawn2 lebih knl dgn jun..anyway tahniah selesai hutang TAG!

Mamamanja said...

suka baca cara melamar tuh :)

CINTAMANISZ Lite said...

ni dari mata turun ke hati laa ni al-kisahnya yer! hhe..

ibu_umairah said...

sis_nita:hee....hee...senang kan

mummyyaeesh:betul jankaan kamu...we all b'cinta selepas kawin...best sangat

ena:ala kak jgn cakap mcm tu!!!!saya muda lagi dr hubby....kecik hati saya tau...haa.haaaa.haaa

isabelle:betullllll...rinkas kan

suziey:heeee.heeeee

syahadah:sama lah kite,cayalah...

lieya:ooo memang rock....he love mucis rock

matahari:orait jun......

mamamanja:bole bg ayat contoh tak

cintamaniz:yeeerr kak......keh..keh

kakyong said...

beza 10 tahun.. ingat kan dekat2 jer umur nya..
ibu umairah kena byk kan senyum.. & bykkan makan ulam-ulaman supaya nampak muda... hikhikhik... ampun, jgn marah yer..

kakyong tgk mostly foto2 susah lah nak tgk ibu umairah ni senyum... umairah, nanti snap foto ibu tgh ketawa ker.. senyum lebor ker.... ;)

~tetamu istimewa~

~My Memory~