clik-clik di sini

7 Jul 2009

i'm so sorry....

salam u all....why ibu minta maaf?macam ada kesalahan besar pulak,
hee.hee..heee..actually,ibu nak bg tau ni kalau ada yang bagi
komen yang ibu tak sempat nak balas,tak sempat nak ziarah blog
u all atau sebagainya!!!mohon maaf,coz dalam minggu
ibu ditugaskan menjaga anak-anak a.ngah sehingga hari
ahad...tapi ibu akan cuba jugaklah visit blog u all+++++

tapi tak delah ibu keseorangan,mak/ayah ada jugak
jaga sekali.....(kasih seorang atuk/nenek walaupun keadaan tak berapa
sehat,demi cucu datang dari melaka)
tugas ibu cuma pantau keje sekolah,baju sekolah n masak!
ulang-alik hari2 dari umah ke umah a.ngah,tak jauh
cuma 5 minit je........

my bro n wife going to n/zealand malam ahad flight
kul 9,dan alhamdullilah selamat sampai ke sana
pukul 11.45pagi waktu malaysia.....
mereka melawat ladang lembu+tempat memproses susu
alpha lipid
bersama kumpulan yg berjaya menjual susu ini di malaysia!!

gambar ini adalah simbol baby sister.....amik dari laman web
tajuk gambar lucu!!!!!!korang jangan samakan ibu dengan musang lak..
heeee.heeee.heeeee

p/s:ibu pasti akan cerita pengalaman menjaga anak-anak nie,
ialah kerenah anak2 memang mencabar diri...


16 comments:

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

take care ibu... jaga diri ibu juga... ;)

btw, tu pic musang ke ibu, cam tupai jer... hehehe... ntahlah, x tau.... ekekeke

kakyong said...

ibu umairah..

ramai ke anak sedara nyer...?
rasa2nya foto tu tupai... hahahah.. cano ibu umairah salah tengok nih...

niza said...

skali skala jd babysitter...hehehe...oklah tuh...

Ena Qaisya said...

heheh its ok... janji ibu_humairah ni tak abaikan humairah plak ihiksss

sis_nita said...

haaa..
mmg havoc laa jaga bebudak nehh..
mesti meriah ko dikk..

~zuraiwan~ said...

owhhh cm tu ke...x per...nnti free terjah2 la ek...

fazilzura said...

Ibu... take care okeh ..
x pe , kiteorg sure paham nye..
janji ibu jaga kesihtan..

cute nye tupai tu

neezareef said...

woo kena jd babysitter la ya

syahadah said...

wah..mmg jadi baby sitter ni mencabar..sayapun prnh smpi demam2..gud luck ye ibu..

ibu_arifa said...

oo..bz rupanyer..tak pe lah..
nnt tunggu ole2 dari New zealand lah yer... post gambar k.

ibu_umairah said...

tera:he..hee...sory salah taip,,pening-pening!!

kak.yong:anak buah as 3 org je,tp lasak2 belaka..ok..ok..tupai..blur..blur

niza:amboi..ketwa lak

ena:umairah num 1

sis_nita:meriah memang meriah...ni nak pakai kain batik pun x sempat

zuraiwan:tq..tqq..

fazilzura:tq..syg u tau

neeza:jom lah kalau nak join gak..hee.hee

syahadah:alamk jgn ibu demam sudah

zueyie said...

bestla umairah ada kwn main ngan sepupu2 dier..mesti meriah suasana kan..kan..

EIJAM'S FAMILY said...

okies.. nantie cerita ceriti yerk...

Noina said...

musang?hehe..hurmm..biasala..klu ada budak2 bukan leh nak senang2 nak on9 kan..

mummYaeesh said...

agak2 dia beli fm tak??ahakss..

wei tu tupai la bkn musang!

ibu_umairah said...

zuyie:kanak-kanak meriah...ibu yang tak berapa meriah hee.heee

eijam:ok orait

noina:tupai....salah taippppppp..........

mummyyaeesh:hee.heee ampunkan patik mengenai musang n tupai

~tetamu istimewa~

~My Memory~